Frankowski 01.03.2017 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 (edytowane) Mam taką sytuacje jak na fotce pierwszej czy takie ocieplenie wełną jak na fotce drugiej jest wystarczające czy może jest jakieś lepsze wyjście Edytowane 2 Marca 2017 przez Frankowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankowski 02.03.2017 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 Ktoś pomoże ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
silver200 02.03.2017 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 Jeśli będzie zrobione dokladnie to powinno wystarczyć, chodzi o to,żeby zachować ciągłość izolacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankowski 02.03.2017 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 ok czyli ta którą mam wewnątrz ścian z wełną na stropie, problemem będzie tylko zrobić to dokładnie od środka bo jakoś mi się nie chce wyciągać dachówek myślałem jeszcze by zrobić coś w kształcie litery L z płyt styropianowych i jakoś to tam wsunąć bo jakoś się boję że wełna może tam gdzieś nasiąkać wodą np przy mocnym wietrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts