drogba_37 01.03.2017 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Mam pytanie, czy szukając paneli na podłogówkę, szukam takich które dedykowane cą pod podłogówkę wodną, czy może mając pompę ciepła i zamiast wody - glikol, szukam dedykowanych pod ten glikol? Bardzo proszę użytkowników pomp ciepła i paneli o wymianę doświadczenia, jakie panele i jaki podkład pod nie zastosowaliście. U mnie podłogówka na parterze to ceramika ale górę chciałbym wyłożyć panelami, tylko nie wiem jakie brać pod uwagę... Krono Oryginal mam okazje wziąć tanio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 01.03.2017 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 W tematach o ogrzewaniu znajdziesz wątek o wykańczaniu podłogi z OP, w tej chwili chyba wszystkie panele się nadają (mają oznaczenie na opakowaniu), podkład musisz wziąć dedykowany do ogrzewania podłogowego. To, czym zasilasz i jaka jest ciecz w systemie ogrzewania w tym wypadku nie ma znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts