Ibanez85 01.03.2017 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Witajcie, Pomocy. Zamontowana nowa, prosto z pudełka bateria wannowa. Woda otwarta, 10 sekund pociekło, a potem wystrzeliła. Element wewnętrzny(przepraszam, ale nie wiem jak sie nazywa - załaćzyłem zdjęcia) po prostu pękł. Pare pytań do ekspertów:1) Element pękł bo został przekręcony? 2) Czy jest to standardowa część którą da się go dokupić osobno ?3) Czy to "coś" widoczne wewnątrz baterii to kamień?4) Czy możliwe jest że przysłano mi używkę? [ATTACH=CONFIG]382602[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]382604[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 01.03.2017 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Jakoś nie otwierają mi się Twoje załączniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts