KarolB1984 02.03.2017 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 Witajcie, Koledzy pomóżcie mi znaleść nazwę na to "cholerstwo" . Jest to samo przylepna taśma gumowa, na ścianę z jednej strony, a z drugiej na szafke. W załączniku zdjęcia jak to wygląda ta "uszczelka". Jak to sie nazywa? Gdzie takie coś można kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CafeDelTom27 02.03.2017 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 Wyglada to mi na listewke nawannową a zmywarka to chyba Ariston Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbychun22 04.04.2017 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 Nie wiem czy taką uszczelkę można gdzieś kupić samodzielnie. Najlepiej zwróć się do producenta, powinien przyjechać serwisant i wymienić uszczelkę na prawidłową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts