nowy122 02.03.2017 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 Witam, posiadam Amelię narożną z firmy "kratki.pl". Chciałem dopytać gdyż czasem przy rozpalaniu z łączenia u góry szyba-drzwi wylatuje dym. Zobaczyłem ze tam nie ma sznura uszczelniającego, gdyż podobno ma to pomóc w czystej szybie. Czy można samemu uszczelnić to miejsce u góry drzwi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 02.03.2017 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 Trochę pogubiłem się w tych kratkowych kombinacjach, ale pewnie prawdę Ci mówiono...Nie uszczelnia się szczeliny, bo to niezbędny element tego urządzenia... Przyczyna dymienia tkwi gdzieś indziej. Sprzedawca wkładu powinien to sprawdzić i nauczyć Cię obsługi...Właśnie o tej szczelinie pisałem w innym wątku http://forum.muratordom.pl/showthread.php?166279-KOMINKI-Pomoge-i-doradze-we-wszystkim-co-dotyczy-komink%C3%B3w&p=7426252&viewfull=1#post7426252 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts