anetka87 04.03.2017 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2017 Witam, robiliśmy z mężem remont łazienki, położyliśmy białe płytki Cersanitu z kolekcji Orneka. Z uwagi na to, że nie chciałam białej fugi w łazience kupiliśmy fugę epoksydową z Atlasa w kolorze jasnobeżowym. Jednak po nałożeniu fugi na ściany kolor wyszedł nie jasnobeżowy tylko coś pomiędzy różowym a pomarańczowym. Jestem załamana. Szukałam w sieci informacji co można z tym zrobić, ale wszędzie była informacja, że z fugą epoksydową trzeba żyć...:( Wiem, że są farby do fug ale wszędzie jest informacja, że nie nadają się do fug epoksydowaych:( Nie ma żadnej informacji aby zmienić kolor tych fug na bardziej zbliżony do beżowego? RATUNKU!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 04.03.2017 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2017 farba epoksydowa wodna do posadzek przemysłowych. Niestety najmniejsze opakowania są dużo za duże jak na malowanie fug. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetka87 05.03.2017 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Dziekuje za odpowiedź, jaka firma robi takie farby? Jak tą farbę nanosić na fugi? Czy nie zabarwi ona białych kafelek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts