Doli. 04.03.2017 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2017 Cześć! Jako nowy "murek" przyszłam się przywitać, choć patrząc po liczbie odpowiedzi pod podobnymi postami zastanawiam się czy ktokolwiek ten dział przegląda (poza nowymi użytkownikami) Niemniej witam się ze wszystkimi serdecznie i do przeczytania w innych działach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 04.03.2017 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2017 Witaj Doli - wychodzi, że mogłaś znać mojego dziadka - Przynajmniej patrząc na Twoją i moją stopkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 11.03.2017 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2017 Cześć! Jako nowy "murek" przyszłam się przywitać, choć patrząc po liczbie odpowiedzi pod podobnymi postami zastanawiam się czy ktokolwiek ten dział przegląda (poza nowymi użytkownikami) Niemniej witam się ze wszystkimi serdecznie i do przeczytania w innych działach Przypadkiem się zajrzy. Jednak witamy serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cashing 06.04.2017 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 Kawa plus cierpliwość: przywitanie. witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts