Testis 05.03.2017 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Witam, Mam problem z odkształcającymi się uszczelkami przyszybowymi po stronie wewnętrznej i zastanawiam sie czy ktoś z forumowiczów miał podobny problem i jaka może być tego przyczyna nadmienię że okna mają nie cały rok. Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Okse 05.03.2017 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Pojawiają się i znikają ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Testis 05.03.2017 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Nie wiem dzisiaj dopiero zauważyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Okse 05.03.2017 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 To nie wciskaj ich głębiej Wyglada na to że niezbyt dobrana grubość pakietu do listwy przyszybowej i uszczelka nie jest ściśnięta prawidłowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Testis 05.03.2017 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Ja nic tam nie dotykałem po prostu dzisiaj to zauważyłem wcześniej nic takiego nie było i nie wiem co z tym począć czy po prostu reklamować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMichal 05.03.2017 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Witam Wcześniej NIE BYŁO czy może wcześniej nie zauważyłeś ? to dość istotne, być może przy szkleniu się lekko podwinęło i wystarczy to wyprostować. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Okse 05.03.2017 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Wystarczy że myłeś okno i w jednym miejscu za mocno szmatką przycisnąłes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Testis 05.03.2017 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Okien jeszcze niestety nie miałem okazji myć bo budynek jeszcze nie jest zamieszkany ale przejrzałem zdjęcia z wcześniejszych etapów i po wstawieniu okien nie jest to widoczne na zdjęciach a dopiero na zdjęciach po etapie tynkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Okse 05.03.2017 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Jednym słowem cuda !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Testis 05.03.2017 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 No własnie dodał bym jeszcze że cuda na kiju i chyba bez kontaktu ze sprzedawcą się nie obędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts