Lucas88PL 05.03.2017 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Witam Mam pytanie odnośnie cen białych pustaków solbet pióro-wpust w różnych częściach Polski. Porównując ceny z mojej okolicy a mieszkam na granicy małopolski i śląska u nas jest najdrożej bo cena wynosi w granicach od 7 do 8zł. Patrząc na ceny w środkowej Polsce to spotkałem się z cenami od 5,60 do 6,40. Dlaczego jest taka różnica w cenie tego pustaka? Przykładowe ogłoszenie z olx cena wynosi 5,65zł: Beton komórkowy 24 P+W H+H PolskaGazobeton24 cm P+W Karta produktu:Wymiary: 24 x 24 x 59 cmGatunek pozaklasowy Produkt oryginalny firmy H+H Polska Mógłby mi ktoś wytłumaczyć dlaczego cena na południu jest wyższa niż w środkowej Polsce i północnej? Przeliczając wszystko bardziej opłaca się zamówić ze środkowej Polski niż kupić na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byq84 09.04.2018 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2018 Podpinam się pod pytanie, i co to jest ten gatunek poza klasowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts