sibik 05.03.2017 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Witam czy można kłaść gładź na płytę osb .? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danielon 05.03.2017 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 (edytowane) nie bardzo... najlepiej nakręcić teraz na osb plyty k-g i wtedy poszpachlować - bedzie dobrze Edytowane 5 Marca 2017 przez danielon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sibik 06.03.2017 04:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 Dzoeki za podpowiedzi. bo W markecie budowlanym powiedzieli że można kłaść, tylko żeby wcześniej przeszlifowac płytę A na jaki rodzaj plyty mozna kłaść gładź lub bezposrednio pomalowac farbą lateksową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sibik 06.03.2017 04:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 Mam jescze jedną prośbę. Muszę przedłużyć ścianę o 120cm ale na wysokość tylko 90 cm. Jak powinien wyglądać stelaz pod taką zabudowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_1* 06.03.2017 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 można zrobić to klejem do siatki styropianowej i będzie trzymać ale czy taniej to raczej nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sibik 06.03.2017 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 Murek z regipsu ma być przedłużeniem ściany działowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danielon 12.03.2017 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 Mam jescze jedną prośbę. Muszę przedłużyć ścianę o 120cm ale na wysokość tylko 90 cm. Jak powinien wyglądać stelaz pod taką zabudowę. ja bym dociął trzy profile CW na dlugosc 88,5 cm (po dokreceniu płyty regipsowej na gore bedzie wymagan 90cm wysokość) rozmiescić co 60cm, ustawić do pionu, na dole skrecil je pchelkami z profilem U.I tak samo u góry, profil przyscienny U uciąć na jakies 95 cm by skrecic go z pierwszym profilem CW ktory idzie do samego sufitu. Nożycami rozcinasz profil od góry tak aby zrobić takie "łapki" z boków profila,nakładasz na góre tych trzech profili CW skręcasz pchelkami-gotowe. Sory jak zagmatwałem bardzo chciałem pomoc mam nadzieje ze w jakims małym stopniu się udało.. i że zrozumiałeś. jak zrobisz wrzuć fotke jeśli możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts