banzajek 05.03.2017 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Drodzy forumowicze, Mam kolejny problem. Mój wykonawca "generalny" położył mi instalację OC opartą na niebieskich przewodach Borysowskiego. Generalnie było mi to na etapie budowie kompletnie wszystko jedno do momentu wyboru gniazd przyłączeniowych... Otóż w ścianach mam zakonczone wejscia typu https://onninen.pl/files/product_image/large_270x244/3934726.jpg (borysowski air). Czy do tego cudo można założyć jakieś normalne gniazda przez które można obsługiwać włączanie odkurzacza w przewodzie? Pozdrawiam,Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOMIS 22.05.2019 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2019 Podbijam temat, mam taką samą sytuacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts