sadop 06.03.2017 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 Witam, Jestem posiadaczem domku letniskowego. Jest to domek parterowy o wymiarach 4m x 5m. Postawiony jest na płycie betonowej. Jest to konstrukcja stalowa ze ścianami wykonanymi z płyt drewnianych. Dach jest blaszany.Teraz moje pytanie brzmi. Chciałbym dobudować(dostawić) na nim piętro, które miało by służyć za pomieszczenie do spania. Wiem, że konstrukcja domku nie pozwala na dodatkowe obciążania jej. Pomyslałem o wykonaniu na zewnątrz konstrukcji drewnianej na której umieszczone byłoby piętro. Wejście na górę byłoby w środku domku.Proszę o jakieś Wasze sugestie czy jest wogóle sens i możliwość wykonania czegoś takiego. Ewentualnie czy macie jakieś namiary na jakieś zdjęcia, projekty w internecie z czymś takim. Moze namiar na firmę która robi takie rzeczy. Dodam, że lokalizacja to okolice Krakowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts