diveriks 06.03.2017 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 Cześć, po jakim czasie od położenia gładzi można ją malować? Z tego co wyczytałem to "po wyschnięciu", czyli rozumiem gdy z szarej zrobi się biała. Moja czas schnięcia ma określone na 12h, czy po tym czasie można już malowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diveriks 08.03.2017 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2017 OK, nikt nie wie. A może ktoś wie, czy po nałożeniu gładzi daje się grunt i na to farba czy na gładź farba podkładowa i farba normalna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekKRK45 08.03.2017 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2017 Grunt i farba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 01.04.2017 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2017 Szanowny Panie, wymagany czas schnięcia może się różnić w zależności od gładzi, a także od temperatury i wilgotności w pomieszczeniu. Dlatego 12 godzin to czasem za mało i bezpieczniej jest odczekać 24 godziny. Najlepiej każdorazowo sprawdzić tę informację na opakowaniu produktu bądź w jego karcie technicznej. Po wyschnięciu gładzi, jej przeszlifowaniu i dokładnym odpyleniu należy nałożyć cienką warstwę gruntu, a następnie farbę podkładową dedykowaną do wybranej farby nawierzchniowej. Tak przygotowane podłoże można następnie malować farbą nawierzchniową – polecam zastosowanie Śnieżki Satynowej lub Śnieżki Barwy Natury. Pozdrawiam serdecznie,E-rzecznik FFiL Śnieżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danielon 02.04.2017 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2017 ja po wyschnięciu gruntuję gruntem sigma i maluję farbą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts