Smakor 06.03.2017 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 No właśnie. Mam ksero projektu drogi przed moim domem tylko nie wiem jak mam odczytać rzędne co do wysokości końcówki mojego podjazdu. Czy ktoś lepiej ode mnie znający się na mapkach projektowo-geodezyjny wspomoże? Od czego i jak wziąć punkt odniesienia? Dzięki za wszelka pomoc. (droga będzie robiona pewnie za 2-3 lata najprędzej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forgetit 07.03.2017 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 Od czego i jak wziąć punkt odniesienia? poziom kronsztad amsterdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smakor 07.03.2017 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 poziom kronsztad amsterdam No to pomogłeś.... ale statystyka postów urosła ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forgetit 07.03.2017 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 Przecież odpowiedziałem na jedno z dwóch pytań i to dość precyzyjnie. A co Ty rozumiesz pod pojęciem "końcówka podjazdu", to tylko Ty wiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smakor 07.03.2017 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 Przecież odpowiedziałem na jedno z dwóch pytań i to dość precyzyjnie. A co Ty rozumiesz pod pojęciem "końcówka podjazdu", to tylko Ty wiesz. W wielkim skrócie: na jakim poziomie ma znajdować się podjazd na końcu mojej działki (pod bramą), tak aby był odpowiednio dopasowany do projektowanej drogi i skąd przenieść ten poziom. Prościej i czytelniej chyba się nie da tego opowiedzieć. Z tego co widzę w projekcie to między końcem drogi a moim podjazdem będzie ok 125 cm "wjazdu" i chodzi o to aby nie tworzył on zbytniego "załamania"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts