krystekwolf 09.03.2017 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 (edytowane) Planuję odnowić kilka starych krzeseł, szafek i komodę, któe zostały mi po zmarłym dziadku. Potrzebuję opalarki, ale nie takiej na raz, bo jeśli mi się spodoba to odnawianie to pewnie będę sobie czasem coś tam robił. Co myślicie o opalarce *********? Nie jest jakaś droga, ale to opalarka, więc w sumie co tu ma być drogiego? Daje radę ten sprzęcik? Mam co prawdą kilka innych rzeczy z tej marki, ale opalarki nie, więc będę wdzięczny za opinie. Edytowane 13 Marca 2017 przez Tomaszs131 Spam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomeczekBBS 09.03.2017 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 (edytowane) Hej Od ******mam wkrętarkę i opalarkę, ale inny model (ehg 2000). Jest tańszy, a ja używam go już jakiś rok. Do podobnych rzeczy, bo mam właśnie takie hobby, że czasem znajomi podrzucają mi meblowy rupieć, a ja im go odnawiam Ta moja opalarka sprawdza się bardzo dobrze. Myślę, że ta droższa będzie tylko lepsza. Sama firma jest solidna i w razie awarii czy coś to na pewno szybko Ci pomogą, choć u mnie na razie oba sprzęty działają bez zarzutu. Edytowane 13 Marca 2017 przez Tomaszs131 Spam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narzędzia Bosch 22.03.2017 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 W podobnej cenie do wspomnianej przez Ciebie opalarki proponujemy Bosch linii zielonej PHG 600-3. Jest to opalarka w pełni wystarczająca dla majsterkowiczów. Jeśli jednak będziesz chciał używać jej częściej, a może i poszerzyć zakres wykonywanych nią zadań, polecalibyśmy coś z linii dla profesjonalistów. Jako iż są to narzędzia działające z wysoką temperaturą, są bardziej podatne na uszkodzenia, więc warto postawić na wyższą jakość. Bosch GHG 660 LCD doskonale sprawdzi się zarówno przy obróbce drewna, metalu, jak i przy pracach budowlanych. Posiada ona system automatycznego wyłączania grzałki i chłodzenia, co znacznie wydłuża żywotność, a ponadto ma bardzo wygodną funkcję zapisywania ustawień (temperatury i siły nadmuchu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts