karolpru 10.03.2017 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 Witam, Mam domek holenderski. Zamiast futryn mam taką coś ala ościeżnicę PCV - listwa profil U 5cm szerokości, dosyć elastyczna. Szukam czegoś takiego, i niestety jak na razie w żadnym sklepie nie znalazłem. W necie też bieda, chyba że nie potrafię sprecyzować zapytania. Pomoże ktoś? Może ktoś wie gdzie takiej listwy (ew. taśmy) szukać lub jak to się nazywa? Ew, może coś zamiennego? Nie zależy mi na oryginalnym wystroju i sklepy z częściami do takich domków omijam szerokim łukiem - ceny z kosmosu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 10.03.2017 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 Może zrób fotkę i wklej tutaj - łatwiej będzie coś doradzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazwoj 13.03.2017 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 W OBI popatrz. Kiedyś coś podobnego widziałem u nich. Nie pamiętam jakiej grubości jest ta ościeżnica, ale pamiętam, że się tym bawiłem w domku holenderskim. Ewentualnie poszukaj w necie informacji, bo wiem że miedzy Warszawą, a Sochaczewem masz masę takich domków na sprzedać. Może oni coś podpowiedzą lub mają takie na sprzedaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolpru 26.03.2017 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 W OBI szukałem, w innych też i nie widziałem nic podobnego, albo może nie na tym dziale patrzyłem. Trochę trwało zanim wybrałem się na działkę, ale w końcu mam zdjęcie: szerokośc 4cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ted Bear 30.03.2017 04:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2017 Mógłbyś zrobić coś takiego z elementu mało związanego z branżą okienną mianowicie z maskownica do kabli.Na pewno coś dopasujesz. Tylko albo kupisz prostą i będziesz łuk wyginal na opalarce albo szybciej i łatwiej ale niekoniecznie taniej będzie kupić taką maskownice elastyczna i w tedy spokojnie zrobisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts