Ania_36 04.09.2004 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2004 Dom w Puszczy Solskiej na terenie rezerwatu- idealny dla myśliwego (Roztocze).Parterowy z użytkowym poddaszem, zbudowany w 2003 roku.Powierzchnia użytkowa: 120 m2Ilość pokoi:4 + kuchnia, 2 łazienki, 3 garderoby, bez garażu (możliwość przebudowy z pomieszczenia gosp.)Działka: 3000m2, 1/2 zalesiona.Teren ogrodzy murem z kamienia naturalnego. Na parterze: Podłoga wykonana z gresu włoskiego z wstawkami z paneli podłogowych.Na piętrze: Panele podłogowe.Kuchnia zabudowana, umeblowana ( szafki włoskie z blatami granitowymi), wraz z wyposażeniem (kuchnia elektryczna, lodówka, zamrażalka, zmywarka, piekarnik, mikrofalówka i elektryczny okap).Na parterze pokój z kominkiem ( rozprowadzenie ciepła po całym domu), schody, kominek i parapety wykonane z granitu. Ogrzewanie: Piec Viessmana na olej opałowy. Podłogowe+ grzejniki na górze.Dom zbudowany z bloczku Ytong, ocieplany styropianem i obłożony kamieniem łupanym.Podjazd wykonany z granitu (200 m2).Budynek posiada studnię głębinową i własną oczyszcalnie ścieków.Dach pokryty blachodachówką brązową. Okolica cicha i spokojna, teren górzysty- możliwość uprawiania sportów narciarskich.W okolicy (1 km) rzeka Tanew i zalew (3 km).Zdjęcia wkrótce postaram się zamieścić, tylko proszę o odpowiedź: gdzie mogę takowe zamieścić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NUMM 06.09.2004 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Jestem zainteresowana twoją ofertą,.Jeśli możesz przyślij mi te zdjęcia i napisz jaka jest cena [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_36 17.09.2004 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2004 Zdjęcia nareszcie zamieściłam w albumie. Możesz je obejrzeć pod adresem: http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=27769&q=eruanne&k=2 Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts