lopiola 11.03.2017 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2017 Witam Zamierzam dodać więcej okuć do okna. Do zakupu właściwego zaczepu obwodowego potrzebna mi informacja co to za profil. Pasują tam okucia Rehau ActivPilot, sprawdziłem bo dodawałem takie do innych okien (potrzeba samemu połączyć nowe okucia ze starymi). Dodaję fotki tego profilu i widok okna w podczerwieni przy -20st. na zewnątrz. Jeżeli potrzebne jakieś wymiary czy dodatkowe fotki to dodam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 11.03.2017 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2017 Witam Zamierzam dodać więcej okuć do okna. Do zakupu właściwego zaczepu obwodowego potrzebna mi informacja co to za profil. Pasują tam okucia Rehau ActivPilot, sprawdziłem bo dodawałem takie do innych okien (potrzeba samemu połączyć nowe okucia ze starymi). Dodaję fotki tego profilu i widok okna w podczerwieni przy -20st. na zewnątrz. Jeżeli potrzebne jakieś wymiary czy dodatkowe fotki to dodam. Pozdrawiam Activ pilot to raczej Winkhaus a nie Rehau Odkręć któryś zaczep obwodowy i spisz symbole a potem poszperaj w katalogach lub zadzwoń do Winkhausa to otrzymasz rodzaj profilu. Chociaż, w sumie to nie łatwiej kupić takie same zaczepy, nawet bez znajomości profilu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IVO333 11.03.2017 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2017 Panorama ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lopiola 12.03.2017 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 Miałem na myśli Winkhaus, kupowałem do innego okna i podałem nazwę profilu a nie okucia. Na zaczepach nie ma opisu. Tych zaczepów w sklepie to jest taka ilość, że trudno określić który by pasował. Nie ma wymiarów. Wysyłam fotki zaczepu i tego profilu. Zobaczę ten profil Panorama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 12.03.2017 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 Przypomina Panoramę, ale z tak bliska to ja nie widzę Pokaż z zewnątrz i otwarte okno, tak chociaz z pół metra.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lopiola 12.03.2017 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 Dodam z zewnątrz zdjęcia okna, chociaż uważałem, że do identyfikacji to takie jak dałem są potrzebne.Jak przeglądałem zaczepy Panoramy to nie ma Winkhasa.Idelanie by było jak bym miał wymiary zaczepów Winkhausa to bym sobie coś dobrał.Wyglądają podobnie takie:ActivPilot : SBA.K.126 ZACZEP OBWODOWY Trocal InnoNova 2000 / 88+ActivPilot : SBA.K.28 ZACZEP OBWODOWY SALAMANDER 2D / 3D / MD / StreamlineMożna gdzieś znaleźć wymiary Winkhausa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts