aishan 16.05.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Selimm!ale Rasiak mógłby nie jechać na MŚ tylko pod warunkiem, że Janas by tam nie jechał. Najbardziej to szkoda mi Franka, bo mimo, że bez formy to on ma to coś, czego taki Rasiak, Brożek, czy Jeleń i po 100 latach treningu nie nabędą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertus 16.05.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Też mi najbardziej szkoda Franka. Mimo iz ostatnio miał kłopoty to jestem pewien, że w reprezentacji by coś ustrzelił.I do tego uważam, że zamiast Jelenia czy Brożka to powinien jechać Kiełbasa. Co by nie mówić to jest na maksa skuteczny (juz w debiucie w reprezentacji strzelił bramkę). A tak to nasz atak wygląda słabo. W eleiminacjach strzelaliśmy po 3 bramki w spotkaniu. Teraz czuję, że jak Żuraw czy Smolarek czegoś nie ustrzelą to będzie nieciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 16.05.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 ...ale z drugiej strony to trzeba wpuścić trochę młodych, ambitnych, którzy będą "gryźć trawę".... ...wiem, wiem gupoty gadam ..... ale w '74 Górski zabrał np. takiego młodzika Żmudę i było nieźle ... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_lodz 16.05.2006 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 .....i Domański co strzelił Anglii też nie pojechał ..............ale było z czego wybierać. Fanek w domu a Rasiak w Niemczech to dla mnie pomyłka, która watpie czy się obroni. Bramkarze Ok dla mnie już od dawna faworytem był Boruc ( bo gra ) Kuszczak też a Jurek (za to co zrobił nalęzy byc mu wdzięcznym ) niestety od roku gra tylko w kadrze to za mało A swoją drogą to nieźle TP SA wtopiła opierając kampanię na DUDKU FRANKOWSKIM I KŁOSIE ale z tego się akurat cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 17.05.2006 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 .ale z drugiej strony to trzeba wpuścić trochę młodych, ambitnych, którzy będą "gryźć trawę".... ...wiem, wiem gupoty gadam ..... ale w '74 Górski zabrał np. takiego młodzika Żmudę i było nieźle ... Poza tym, niedługo eliminacje do EURO 2008 i dobrze,żeby sie młodziki troche ograli,bo inaczej znowu po mistrzostwach świata będzie trzeba budować drużynę od zera. Ja się cieszę, ze selekcjoner dokonał wyboru i bierze pełną odpowiedzialność za wynik na mistrzostwach. Co do Rasiaka nie bardzo rozumiem tą modną nagonkę na niego. Co prawda kilka meczy zawalił, ale nie tylko on. Dla mnie kontrowersyjne jest powołanie Mili. W to miejsce dałbym Jelenia, który jest dość wszechstronnym zawodnikiem, a w miejsce Jelenia w ataku miło byłoby zobaczyć Franka. Ale cóż. To nie ja jestem selekcjonerem. Dajmy spokój z tą krytyką Janasa, bo to jemu udało się jakoś zmontować ekipę na "gruzach" tego co zostało po Engelu i Bońku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 17.05.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 ..... taaaaaaaa, a może poczekajmy, aż się zacznie .... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 17.05.2006 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Do reprezentacji Polski trafił nowy Murzyn. Na pierwszej odprawie przedtreningiem Paweł Janas narysował na tablicy wielki prostokąt i zacząłuderzać w niego piłką.- Piłka, rozumiesz? Bramka, tu, prostokąt. Bramka, piłka do bramki todobrze, rozumiesz? Wstał nasz nowy Murzyn, lekko poszarzały i ozywa się do trenera Janasa:- Panie trenerze, ja od kilkunastu lat mieszkam w Polsce, mam tu żonę,dzieci a studiowałem filologię polską i mówię w tym języku lepiej niżniejeden Polak! Paweł Janas popatrzył na niego ze zdumieniem i powiedział:- Siadaj synu, ja mówię do Rasiaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 17.05.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Selimm! ale Rasiak mógłby nie jechać na MŚ tylko pod warunkiem, że Janas by tam nie jechał. Najbardziej to szkoda mi Franka, bo mimo, że bez formy to on ma to coś, czego taki Rasiak, Brożek, czy Jeleń i po 100 latach treningu nie nabędą. zgadza sie on ma instynkt - moze caly mecz nie grac i w 90 minucie od tylka sie mu pilka odbije i wpadnie do bramki ... nie rozumiem argumentacji - nie grał w składzie , nie ma formy Mila oczywiscie grał drewniak z dębowego lasu oczywiscie forme ma po ...... to ze dostaniemy baty to oczywiste - smutne jest tylko to, w jakim stylu pewnie 2 -linia nie bedzie dawała rady , Zurawski bedzie cofniety a boazerio moze dotknie ze trzy razy piłke i to bedzie wszystko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 02.06.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 w 1939 Niemcy potrzebowali 28 dni by dowalić Polsce teraz wystarczy 90 min ... UWIERZCIE W RASIALDO !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 06.06.2006 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 ...... nie no kolego to było trochę dłużej ..... a co do Niemców to J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 06.06.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 28.09.1939 - kapitulacja stolicy ale nie ma się co spierać o szczegóły w każdym razie ten napis zdobi koszulki sprzedawane w Niemczech podobno idą jak świeże bułeczki ale co tam my mamy Rasiaka UWIERZCIE W RASIALDO !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 06.06.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 ....no to dlatego Tyskie zafundowało flagę do powieszenia .......J .... i mam dylemata....powieszę zez tyłu - nie widać.....z przodu - zaraz ktoś zaiwani... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 07.06.2006 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Ja nie, bo mam swoją ... Swoją drogą fajna akcja. Powinni dostać jakąś dotację od Giertycha za patriotyzm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 07.06.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 ...darmowa zgrzeweczka J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pab 09.06.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 To już dziś!!! Panowie (i Panie ) zaczyna się!!! Jaki wynik przewidujecie? Ja obstawiam tak: Polska - Ekwador 3:1 W końcu to gramy praktycznie u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 09.06.2006 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 ...to ja typuje tripla : 13 - 8 - 5 J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pab 12.06.2006 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Po porażce z Ekwadorem odechciewa się wszystkiego. KOMPROMITACJA! W wygraną z Niemcami już nie wierzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 12.06.2006 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 .. to może dla wesołości : Polska - Ekwador "Japoński arbiter nawet nie skrzywił tego swojego skośnego oka." - Program 1 Polskiego Radia "Krzynówek... jakoś tak na chybił trafił... Ale na chybił trafił to cieżko wygrać nawet w totolotka, a co dopiero na boisku." - Program 1 Polskiego Radia "..czarnoskórego o kolorze dwóch czarnych kaw... takich mocnych." - Program 1 Polskiego Radia "Żurawski opuścił pole karne przeciwnika, czym wprowadził w zakłopotanie obrońców Ekwadoru." - Dariusz Szpakowski, TVP 2 "Ekwadorczycy nie dali nam szansy, żebyśmy mieli szansę strzelić gola." - Grzegorz Mielcarski, Polsat Sport "Do końca spotkania piętnaście minut, z sekundami. Teraz już dokładnie szesnaście." - Dariusz Szpakowski, TVP J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pab 13.06.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Jerzysio, dobre te teksty. Szczególnie ten ostatni jest naprawdę niezły.Ja oglądałem mecz w barze i było dość głośno więc tak bardzo się nie wsłuchiwałem. Atmosfera po meczu była ogólnie mówiąc pogrzebowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 14.06.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 .... no to ciekawe jak będzie dzisiaj wieczorem ..... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts