Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MŚ'06 w piłce nożnej - komentarze

preev

Recommended Posts

• 4 weeks później...
  • Odpowiedzi 228
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

co myślicie o nowych transferach Olisadebe....

Żurawski 3 miesiące bez bramki

Dudek pół roku nie gra... ale jest Kuszczak...

Czy pamiętacie wyniki Kostaryki na poprzednich mistrzostwach.... to nie są leszcze to najgroźniejszy zespół naszej grupy.... jedyny plus że ich skład mocno się starzeje... ale czy nasz średnia wielu jest lepsza??

Dostałem potwierdzenie z FIFA, że moje zgłoszenie po bilety zostało przyjęte. Teraz czekam na mam nadzieje szczęśliwe losowanie. Bilety zamawiałem na mecz z Ekwadorem i Kostaryką. Na mecz z Niemcami biletów nie zamawiałem, bo szansze że mi je przydzielą są znikome.

Pozdrawiam wszystkich kibiców

• 2 weeks później...
No my z kumplami też czekamy. Ale jesteśmy dobrej myśli. Na stronach Fifa na 300 tys. biletów złożono zapotrzebowanie na 677 tys. Więc jest spora szansa.

Losowanie ponoć już było i trwało chyba coś koło 8 godzin. Tylko się nie śpieszą z wysyłką.

I co, d..a, nie wylosowali mnie. Nie będzie pierwszego meczyku z Ekwadorem "live".

Inne zamówienie na GER-POL też d....

FIFA to ..... i .........

Ja to mogę podsumować bardzo krtótko - tak jak mój kumpel, który właśnie otrzymał maila z informacją, że nie dostaniemy szansy dać szwabom zarobić: "Faszystowska j#%@&* losująca aplikacja" :evil:

A miało być tak pięknie. Wyjazd miał być, kibicowanie. Pewnie nie prędko nadarzy się okazja aby pokibicować naszym bezpoścenio na mistrzostwach :(

Coś na pocieszenie dla wszystkich co biletów nie dostali

dwa niedawno usłyszane żarty

Z kim Polska reprezentacja spoka się w 2 rundzie?

- Z kibicami na Okęciu

Co zrobi Polski fan piłki gdy Polacy zdobędą Mistrzostwo Świata?

-Zapisze wynik wyłączy Playstation i idzie na piwo.

A tak nawiasem mówiąc licze ze przynajmniej ten pierwszy dowcip się nie sprawdzi

• 3 weeks później...
  • 2 months później...