mario_pab 12.12.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Czy ktoś z Was wybiera się na MŚ do Niemiec? Ktoś może zamawiał już bilety? Jakieś wskazówki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertus 04.01.2006 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 ja z kumplem planujemy wyjazd. Pewnie na mecz Polska Niemcy w Dortmundzie. Planujemy zamawiać bilety na stronie Fifa bo PZPN nie to, że ma mało biletów to jeszcze prowizję 10% chce zgarnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wareczka 08.01.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 co myślicie o nowych transferach Olisadebe....Żurawski 3 miesiące bez bramki Dudek pół roku nie gra... ale jest Kuszczak... Czy pamiętacie wyniki Kostaryki na poprzednich mistrzostwach.... to nie są leszcze to najgroźniejszy zespół naszej grupy.... jedyny plus że ich skład mocno się starzeje... ale czy nasz średnia wielu jest lepsza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aishan 10.01.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 Witaj!Oli myslę, że długo nie pogra sobie - ale obym się mylił. Co do Żurawia - to trudno strzelać bramki jak się leczy kontuzje, zresztą to już nieaktualne. Z Dudkiem może być problem, ale to chyba bardziej jego problem, bo Boruc wydaje się być w życiowej formie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redwald 12.01.2006 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 A teraz jeszcze piszą coś o kłopotach Krzynówka z grą w Bayernie. Posypała nam się reprezentacja czy co, mam nadzieję, że Szymek bedzie w pełni sił na wiosnę.Wysłaliście już po bilety do PZPN? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pab 18.01.2006 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Dostałem potwierdzenie z FIFA, że moje zgłoszenie po bilety zostało przyjęte. Teraz czekam na mam nadzieje szczęśliwe losowanie. Bilety zamawiałem na mecz z Ekwadorem i Kostaryką. Na mecz z Niemcami biletów nie zamawiałem, bo szansze że mi je przydzielą są znikome. Pozdrawiam wszystkich kibiców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertus 18.01.2006 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 ja z kolei złożyłem zamówienie na stronie fifa na mecz Polska Niemcy. Jak nie wylosuję to i tak pewnie na mecze z Ekwadorem i Kostaryką raczej ich nie zabraknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pab 02.02.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Wypatruję potwierdzenia z FIFA, że przyznali mi bilety i nic. Mają co prawda jeszcze czas, ale już zaczynam się denerwować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertus 02.02.2006 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 No my z kumplami też czekamy. Ale jesteśmy dobrej myśli. Na stronach Fifa na 300 tys. biletów złożono zapotrzebowanie na 677 tys. Więc jest spora szansa.Losowanie ponoć już było i trwało chyba coś koło 8 godzin. Tylko się nie śpieszą z wysyłką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 05.02.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 No my z kumplami też czekamy. Ale jesteśmy dobrej myśli. Na stronach Fifa na 300 tys. biletów złożono zapotrzebowanie na 677 tys. Więc jest spora szansa. Losowanie ponoć już było i trwało chyba coś koło 8 godzin. Tylko się nie śpieszą z wysyłką. I co, d..a, nie wylosowali mnie. Nie będzie pierwszego meczyku z Ekwadorem "live". Inne zamówienie na GER-POL też d.... FIFA to ..... i ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertus 06.02.2006 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Ja to mogę podsumować bardzo krtótko - tak jak mój kumpel, który właśnie otrzymał maila z informacją, że nie dostaniemy szansy dać szwabom zarobić: "Faszystowska j#%@&* losująca aplikacja" A miało być tak pięknie. Wyjazd miał być, kibicowanie. Pewnie nie prędko nadarzy się okazja aby pokibicować naszym bezpoścenio na mistrzostwach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomgabi 07.02.2006 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Nie pojadę na mistrzostwa, bo nie mogę. Szkoda, zawsze chciałem... Ale z drugiej strony - stadiony im przeciekają i w ogóle, po co ryzykować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertus 07.02.2006 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Ja to chyba przyinwestuję w cyfrowy polsat i będę zapraszał kumpli na mecze do siebie. Przy pracy mam hurtownię piwa i jakoś to będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 07.02.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Ja to chyba przyinwestuję w cyfrowy polsat i będę zapraszał kumpli na mecze do siebie. Przy pracy mam hurtownię piwa i jakoś to będzie Za pieniądze "nie wydane" na wyjazd może trzeba sobie kupić, jako rekompensatę za straty moralne, projektor do kina domowego. Eh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 08.02.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 ... a z "naszych" to młody Smolarek powoli na gwiazdkę wyrasta, w Bundeslidze oczywiście J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pab 09.02.2006 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Niestety na MŚ nie jade. Biletów niestety mi nie przyznano. Za dwa lata jak nasi awansują do finałów ME to znów spróbuje. Na razie pozostaje mi tylko telewizja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_lodz 10.02.2006 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Coś na pocieszenie dla wszystkich co biletów nie dostali dwa niedawno usłyszane żarty Z kim Polska reprezentacja spoka się w 2 rundzie?- Z kibicami na Okęciu Co zrobi Polski fan piłki gdy Polacy zdobędą Mistrzostwo Świata?-Zapisze wynik wyłączy Playstation i idzie na piwo. A tak nawiasem mówiąc licze ze przynajmniej ten pierwszy dowcip się nie sprawdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 03.03.2006 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 ...sądząc po formie w meczu z USA to nie bardzo bym na to liczył J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 15.05.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 skład to istny dramat Jelen i boazerio w ataku ...o zesz q... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 16.05.2006 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 ...może nie będzie źle ...... wiem, wiem już nic nie mówię J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts