lafcadio 14.06.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Czy ja wiem??? Chyba dobrze będzie. Trzeba wierzyć, że będzie. a tak na marginesie to nieprawda co wypisują w gazetach, że dzisiaj mecz o wszystko, ostatnia szansa itp. tak po prawdzie, to nawet w przypadku dzisiejszej przegranej (uchowaj Boże) szanse na wyjście z grupy są w dalszym ciągu, przy założeniu, że jutro Ekwador przegra z Kostaryką (daj Boże). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pab 19.06.2006 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Został nam jeszcze tylko mecz pożegnalny z Kostaryką. Nie sądziłem, że te mistrzostwa to będzie powtórka z KOREI. Ciekawe, kto zastąpi Janasa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 19.06.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Gazeta Wybiórcza donosi że Henio Kasperczak ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 19.06.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Gazeta Wybiórcza donosi że Henio Kasperczak ... byłby głupi gdyby sie dał ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 19.06.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Wygląda na to, że Janas nie odejdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 19.06.2006 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 ...nie, nie odejdzie.... Janasa kibice wywioza na taczkach ..... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 20.06.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Gazeta Wybiórcza donosi że Henio Kasperczak ... byłby głupi gdyby sie dał ... w takim razie ja mogę... jestem wystarczająco głupi, pazerny na kasę i nie mam choroby lokomocyjnej (można mnie wozić na taczkach) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 20.06.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 i mogę kibicom obiecać wszystkonp. że będziemy waleczni i niebezpieczni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pab 21.06.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 No to dla nas już koniec.Bilans: dwie porażki, jedno zwycięstwo.Styl gry: od słabego poprzez bardzo słaby do katastrofy Jednym słowem "JANAS MUSI ODEJŚĆ" Kiedy zaczynał się ten wątek to nie myślałem, że tak smutno się skończy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts