Wowka 05.09.2004 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2004 Pesymiestycznie? Raczej realnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 05.09.2004 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2004 Pesymiestycznie? Raczej realnie.... realnie to będzie 3:0 dla Anglii powód: w naszym kraju "realnie" jest oczko niżej niż "pesymistycznie" a stawiam na 0:0, bo "pomarzyć każdy może..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 05.09.2004 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2004 POLSKA : ANGLIA - 2 : 1 .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 06.09.2004 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Hej hej Polska-Anglia Ja zbyt dużo razy sercem typowałem wyniki, więc tym razem uzyje głowy i ... czarno to widze. Każdy inny wynik niz nasza porażka będzie sukcesem. Z drugiej strony bardzo bym chciał, żeby ktos mi tu za kilka dni napisał "Ty niewierny Tomaszu ...". Ciekawostki z innych stadionów: Grecja wróciła na właściwe miejsce (1:2 z Albanią)i tylko 0:0 Francji z Izraelem. Pozdro. PS. Tylko nie Rasiak. Mi się on kojarzy cały czas z Tomkiem Hajto - obaj sa nieźli technicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.09.2004 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Mecz z Irlandią nie był moim zdaniem wyznacznikiem poziomu drużyny.. zobaczymy co będzie w środe... licze po cichu na jakis remisik... niepoprawny optymista ze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redwald 06.09.2004 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Marzy mi się 2 : 1 dla Polski.Polska, Polska, Polska BiałoCzerwoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sakus 06.09.2004 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Hej hej Polska-Anglia Ja zbyt dużo razy sercem typowałem wyniki, więc tym razem uzyje głowy i ... czarno to widze. Każdy inny wynik niz nasza porażka będzie sukcesem. Z drugiej strony bardzo bym chciał, żeby ktos mi tu za kilka dni napisał "Ty niewierny Tomaszu ...". Benicio, tak jakbys czytał w moich myślach.... Ale nikt nie stwierdził, że jestem zdrowy na umyśle , bo po raz kolejny w sercu się łudzę, że będzie conajmniej ten remisik.... pzdr Niepoprawny optymista Sakus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 06.09.2004 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 a czy jest ktoś, kto ma zbędny bilet na mecz i mnie weźmie ze sobą a czy w ogóle ktoś z Forumowiczów się wybiera? bo jeśli tak to nie bierzCie tych wnerwiających trąbek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 07.09.2004 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Ja się wybieram... ale do roboty, na szczęście pierwszą połowę obejrzę w domu... POLSKA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 07.09.2004 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Ja się wybieram... ale do roboty, na szczęście pierwszą połowę obejrzę w domu... POLSKA !!! a ja obie obejrzę w domu i jestem z tego powodu bardzo nieszczęśliwy swoją drogą ciekawe rzeczy o nas wypisują http://sport.onet.pl/975951,wiadomosci.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 07.09.2004 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 a młodzież z U-21 właśnie przegrywa z Anglią 1:3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafał Storm 08.09.2004 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Preev oj nawet nie wiesz jak bardzo bym chciał aby chłopaki stukneli angoli. Wierzę w to nawet. Ale jednocześnie jestem realistą i niech chociaż będzie remis. Polska - Anglia 1:1 (tak mi się przyśniło) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 08.09.2004 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 zobaczymy, zobaczymy Anglia podobno osłabiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sidney 08.09.2004 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 słaba, dobrze by było, ale jakoś w to nie wierzę, ale jak zwykle robi się nadzieje jak to przed każdym poprzednim meczem, co do remisu 1:1 to raczej bym nie liczył na to, podobno ma zagrać rasiak w ataku i ja to czarno widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 08.09.2004 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 kurde już się doczekać nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redwald 08.09.2004 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Już za minutkę, już za momencik . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris71 08.09.2004 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Chyba w opini trenera mecz z Irlandią sie nie udał, bo dlaczego wymienia prawie połowę drużyny ?????? ciekawe jaki będzie tego efekt ..... już za parę minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 08.09.2004 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 właśnie Rasiak ma zagrać, a Mila nie taki mecz to chyba nie czas i miejsce na testowanie składu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 08.09.2004 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 jeszcze tylko reklamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 08.09.2004 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Dziwne, że Mila ma nie grać.. Sam Eriksson mówił, że Mila jest tym zawodnikiem, którego się boi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts