maksiu 08.09.2004 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 No niestety, tym razem sie nie udało... ale i tak rozwalił mnie jeden z tekstów komentatora: "Eriksson poderwał się z ławki, chyba dopadła go fala krytyki która przetoczyła się na łamach angielskiej prasy, znany jest przeciez z tego że jest śpiącym trenerem" :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.09.2004 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 "Eriksson poderwał się z ławki, chyba dopadła go fala krytyki która przetoczyła się na łamach angielskiej prasy, znany jest przeciez z tego że jest śpiącym trenerem" :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 08.09.2004 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 "PRZYSIĘGAM NA FORUM, ŻE JUŻ NIGDY NIE BĘDĘ PO CICHU LICZYŁ, ŻE POLACY COŚ WYWALCZĄ, NAWET JEŚLI ZREMISUJA W ŁADNYM STYLU. BO ZARAZ ZNAJDZIE SIĘ JAKIŚ PACAN (CZYTAJ: GŁOWACKI), KTÓRY WPAKUJE PIŁKĘ WE WŁASNĄ BRAMKĘ NIWECZĄC CAŁY DOROBEK REPREZENTACJI. INNA RZECZ, ŻE ZACHODZĘ W GŁOWĘ, JAK ZESPÓŁ MOŻE GRAĆ POŁOWĘ NAPRAWDĘ DOBRZE, ŻEBY DRUGĄ TOTALNIE SPIEPRZYĆ (NIE LICZĄC ZDOBYTEJ BRAMKI). KTO MI TO WYTŁUMACZY? SKĄD SIĘ TO BIERZE???" to jest cytat z forum onetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.09.2004 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 PREEV, ja kibicuję naszym siatkarzom i mam podobne rozterki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 08.09.2004 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 POLSKA : ANGLIA - 2 : 1 .... ... chciałem przez to powiedzieć, że polacy strzelą dwie bramki, a anglicy jedną.... no i miałem rację... ...poniekąd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 08.09.2004 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 PREEV, ja kibicuję naszym siatkarzom i mam podobne rozterki!!!! a kogo byś wstawiła na miejsce Głowackiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.09.2004 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Gdyby Polska grała w "10" bez Głowackiego może było by lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sidney 09.09.2004 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 "nasi grali jak nigdy, a przegrali jak zawsze" a tyle się pisało o słabej Angli, ale słabi to my jesteś,a co to będzie jak będziemy grać na wyjeździe, aż strach pomyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 09.09.2004 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 Mam identyczne odczucia jak Preev: pierwsza połowa była ok, natomiast druga (od 57 minuty) to już był zespół o klasę, jeśli nie o dwie, nizej. Nie wiedzieli co zrobić z piłką to ją przepychali pod swoje pole karne (!), jeszcze w ostatnich minutach meczu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asaj 09.09.2004 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 No i chyba to obstawianie trafilam. Szkoda ze nie obstawilam na jakis zakladach to by bylo na jakis worek cementu, a tak nic tylko satysfakcja, no chyba ze postawicie jakas kawe albo GRZESKA w czekoladzie- bardzo je lubie.Z pozdrowieniami asaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 09.09.2004 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 No i chyba to obstawianie trafilam. Szkoda ze nie obstawilam na jakis zakladach to by bylo na jakis worek cementu, a tak nic tylko satysfakcja, no chyba ze postawicie jakas kawe albo GRZESKA w czekoladzie- bardzo je lubie. Z pozdrowieniami asaj proszę bardzo http://www.kosmos.alpro.pl/produkty/sv1ii1ij.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asaj 09.09.2004 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 Dzięki preev był pyszny, ale nie będę taka samolubna i połowę zostawiam tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 09.09.2004 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 09.09.2004 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 Hello hello Mecz wciągniety i kilka wniosków. Zwycięstwo Anglii zasłużone - piłkarsko są po prostu lepsi. A Polacy:Mila - dramatycznie słabo. Tym bardziej przykro to mówić, bo gość potencjalnie jest bardzo dobry, no i jest wychowankiem "mojego" klubu ...Lewandowski, Rasiak, Kukiełka - no comment ..., zero kreatywności, a Rasiak to samo drewno ...Żurawski - najlepszy na boiskuKrzynówek, Kosowski, Rząsa, - niezły mecz Nie wieszajcie psów na Arku Głowackim - wg mnie to potencjalnie najlepszy polski środkowy obrońca. A za Żewłaka powinien grac Baszczyński. Pozdrowienia B. PS. Z meczów jesiennych z Austrią i Walią typuje (co najmniej) 4 punkty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sidney 09.09.2004 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 Benicio co do tych 4 punktów, najlepsze byłby komplet, ale nasza druzyna jest nie przywiduwalna i dużo zalezy kogo janas wystawi do gry, mam nadzieję że wyciągnie jakies wnioski z meczu z anglią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aishan 09.09.2004 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 Benicio!W ogóle to się zgadzam, choć : obydwaj boczni obrońcy są do wymiany, przy czym o ile Żewłakow w miarę pewny w obronie, to Rząsa już drugi mecz z rzędu niemiłosiernie ogrywany. Kosowski nadal niestety nie potrafi się wracać do obrony i to w I połowie powodowało taką lukę po tej stronie boiska, biorąc jeszcze pod uwagę grę Rząsy, miał Kosa swoje 10-15 minut po przerwie. Lewandowski dramatyczny w akcjach ofensywnych, już Kukiełka o niebo lepszy [przynajmniej podaje do przodu i usiłuje myśleć], Niedzielan z ławki - nieporozumieniem [nigdy niestety nie będzie zawodnikiem inteligentnym jak choćby Frankowski], Krzynówek dobry, ale głównie z lewej strony i może skończyć te eksperymenty z ustawianiem go na prawym skrzydle. Janas - przy stanie 2:1 dla Anglii wprowadzający defensywnego pomocnika w miejsce Mili [Kukiełkę] to kwintesencja jego pomysłu na grę naszej kadry. Mili trochę szkoda, bo myślę, że nie wytrzymał tego meczu mentalnie, ale usiłował grać do przodu i należy mu to pamiętać bo to młody chłopak. Na prawej obronie może grać Baszczu, albo Hajto jak jest w formie. Rasiak słabo, ale kiedy ostatnio gdziekolwiek grał dobrze to tylko Janas wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 10.09.2004 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 Hej Właśnie dziwi mnie niechęć Janasa do "Franka". Jest on przecież typowym łowcą bramek - takim królem pola karnego (polski Gerd Muller), który "dołoży noge", "przystawi głowe" .... Taki zawodnik w zestawieniu z Żurawskim, który umie się cofnąć po piłke i ją rozegrać, byłby skarbem. Udowadniają to zresztą na codzień w Wiśle. Co do gry obronnej Kosowskiego. On sam kiedyś zażartował, że jeśli ktoś chce go kupić z Wisły to najlepiej w pack'u z Maćkiem Stolarczykiem, który odwala za niego całą robote obronną. I to jest chyba kwintesencja tego zawodnika. Za mało mamy kreatywnych graczy ofensywnych, żeby wtłaczać im zadania obronne. Rząsa nie taki słaby - w końcu oba gole padły od strony Żewłaka. Rząsa to wychowanek Cracovii, więc może tu jest przyczyna, że go "nie lubią na forum". Jak tam Aishan? Pozdrowienia B. PS. Ja jestem z tej połowy Polaków, która zna się na piłce, druga zna się na medycynie . A wszyscy na skokach narciarskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aishan 10.09.2004 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 Benincio! Rząsa równy chłop, ale partoli ostatnio i gdzieś zatracił swój ciąg na bramkę. A pierwsza bramka była z dośrodkowania właśnie z jego strony, a nie Zewłakowa. PS. A co tam uprzedzenia - jedne Błonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 10.09.2004 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 Benincio! Rząsa równy chłop, ale partoli ostatnio i gdzieś zatracił swój ciąg na bramkę. Może się na Rasiaka zapatrzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 13.09.2004 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 Hej Ostatni news (o tym, że Rasiak nie załapal się do 30-osobowej kadry Sieny ...) troche mnie rozwalił. Może to przekona Janasa? No a Franek 3 brameczki w Szczecinie. Aishan - jedne Błonia ... dobre Pozdrowienia B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts