preev 13.09.2004 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 parę pomysłów: "w jaki sposób gra nasza reprezentacja" 1. kto najbliżej bramki TEN BRONI 2. co ja tutaj robię i co to za gra? 3. 1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 4. atakujmy Dudkiem moze pomyla strony i sami cos sobie strzelą 5. gra 6 obrońców, 3 pomocników i 1 napastnik. Gra polega na tym, że pomocnicy strzelają i starają się trafić w Rasiaka, potem rykoszet i gol. Trochę do tego systemu nie pasuje Żurawski i Krzynówek, ale Janas to poprawi w następnych meczach 6. kupą mości panowie powyższe cytaty pochodzą z forum onetu, mam nadzieję, że nikt się nie obrazi jeśli dopatrzyliście jakiś innych systemów wskazane jest dopisane, na koniec zrobimy ranking Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aishan 13.09.2004 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 No właśnie a propo o styl gry reprezentacji był pytany Frankowski po meczu w Szczecinie[Przegląd Sportowy za Onet-em] "Trener [o Janasie] mówi, że Wisła gra innym systemem niż kadra? Innym, ale nie wiem, jakim systemem gra reprezentacja"Nic dodać nic ująć. Niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 13.09.2004 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 No właśnie a propo o styl gry reprezentacji był pytany Frankowski po meczu w Szczecinie[Przegląd Sportowy za Onet-em] "Trener [o Janasie] mówi, że Wisła gra innym systemem niż kadra? Innym, ale nie wiem, jakim systemem gra reprezentacja" Nic dodać nic ująć. Niestety najlepszy system to brak systemu... żeby przeciwnik nie mógł rozgryźć o co chodzi ale nawet to naszej reprezentacji nie idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 10.10.2004 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2004 a wczoraj wygraliśmy 3:1 z Austrią, a ja meczu nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 11.10.2004 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 ... a już w środę czeka Walia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 11.10.2004 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Witam Meczyk oglądnięty. Humor dobry. Mielismy troche szczęścia, bo z gry najsprawiedliwszy byłby remis. Bardzo dobra gra Dudka, niezła Hajty, Kałużnego (!!) i znakomite wejście Franka. Mam tez nadzieje, że wczorajszym występem definitywnie skreślił się kolega Rasiak. Troche niewidoczni Żurawski i Krzynówek (ale jesli bramy strzela, to zawsze może być niewidoczny).M-c temu chciałem 4 pkt w dwóch meczach. Teraz apetyty wzrosły ... Pozdrowienia B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aishan 11.10.2004 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 PreevW sumie było trochę emocji, ale patrząc na poziom to nie masz czego żałować.Nie zgadzam się z Benicio co do Żurawia i Krzynówka. Obydwaj - dużo dobrej roboty w środku pola. Żal było patrzeć na grę Zająca, Rasiaka i Radomskiego. Czas pomyśleć co lewą obroną, bo Rząsa najlepsze lata ma chyba już za sobą. Podobał mi się w dzisiejszej Wyborczej jeden z komentarzy o stylu gry naszej reprezentacji. Mowa w nim o chaosie i przypadku [porównanie - w naturze trzepoczące skrzydła motyla nad Amazonką mogą wywołać tajfun w Indochinach - do kopnięcia w nogę Niedzielana w lidze holenderskiej, które spowodowało 2 bramki w meczu z Austrią]. Nadal próby łatania dziur bez szerszej koncepcji. Ale walki i determinacji nie można było chłopakom odmówić. Wkurzające komentarze Listkiewicza - że z Walią dobry będzie remis. A tu kurcze trzeba motywować do walki o zwycięstwo, na szczęście piłkarze [patrz wypowiedź Hajty] mają więcej rozumu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.10.2004 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Kompletnie sie nie zgadzam że nie było widać Żurawskiego i Krzynówka, chlopaki zasuwali nieźle. Natomiast sam mecz, to juz mialem w pewnym momencie wrazenie ze jak austria strzeli nam druga bramke to bedzie juz po meczu. Bencio napisał że mieliśmy troche szczęścia, nie zgodze się.. mieliśmy cholernie dużo szczęścia. Równie dobrze mogło się skończyc i 4:3 dla Austri, ale Dudek bronil jak w transie.. nie licząc jednej błedu przy straconej bramce.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 12.10.2004 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Hej Panowie, panowie. Żuraw i Krzynówek nie byli słabi - nie było moja intencją tak napisać. Po prostu w poprzednich meczach oni ciągnęli gre, ewidentnie byli liderami drużyny, a w meczu z Austrią nie grali pierwszych skrzypiec. Jutro. W środe. Wieczorem. Razem. Głośno. POLSKA. Pozdrowienia B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 13.10.2004 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 No to znamy już skład.... bez Franka ! Miam nadzieję, że janas da Mu więcej niż 20 min. na wygranie meczu... POLSKA !!! (preev - skasuj tego grześka bo wątku czytać się nie da... pliiiiiissssssss) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.10.2004 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Znowu bedzie 3:1 dla naszych... jakies inne propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 13.10.2004 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 2 : 0 ... dla naszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.10.2004 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 No i pierwsza polowa za nami... 0:0... zobaczymy co bedzie sie dzialo w drugiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.10.2004 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 56 minuta... 1:0 dla Walii, bedą zmiany w naszym zespole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.10.2004 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 1:1 Frankowski 72 minuta .. brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 13.10.2004 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Nie wiem która minuta ale słyszę, że nasi już wyrównali 1:1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 13.10.2004 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 2:1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.10.2004 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 2:1 dla Polski.. 81 minuta Żurawski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 13.10.2004 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 No i prowadzą 2:1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.10.2004 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 3:1 dla Polski.. Krzynówek..85 minuta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts