Jagna 13.10.2004 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 3:1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 13.10.2004 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Kurde, Maksiu był szybszy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 13.10.2004 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 A ja znowu zaspałam Nie jestem kibicem piłkarskim, dziś zupełnie przypadkowo jednym okiem śledzę ten mecz i...chyba przynoszę naszym szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.10.2004 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 No i mecz zakończył sie wynikiem 3:2.. brawo.. doskonale Frankowski, Żurawski i Krzynówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 13.10.2004 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Naprawdę??????? Wierzyć mi się nie chce!Kto mnie uszczypnie? Byle nie boleśnie!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 13.10.2004 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 ... dobrze, że nam strzelili już w 56 a nie w 86 min. bo janas wpuściłby FRANKA na 3 minuty... POLSKA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 13.10.2004 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Naprawdę??????? Wierzyć mi się nie chce! Kto mnie uszczypnie? Byle nie boleśnie!!!!!!!!!!! No....ja mogę...chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 14.10.2004 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Hello Okazało się, że można nic nie grać 3/4 meczu, a i tak wygrać . Asihan - bije czołem. Rząsa jednak jest słaby. Okazało się też, że bez Rasiaka, Levandinio i Kukiełki tez można grać ... Pozdrowienia B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 14.10.2004 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Po raz kolejny okazało się, że piłka nożna jest, szczególnie w przypadku naszej reprezentacji, zupełnie nieprzewidywalna. Z wyjątkiem Frankowskiego oczywiście, który strzela bramki zaraz po wejściu na boisko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aishan 14.10.2004 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Benicio! Levandinio - super ksywa !!! Meczyk oglądałem od 53minuty, potem dopiero pokazywali parę akcji z 1 połowy. Co do Franka to : 1. strzelił bramkę, 2. podał do Mili ładnie w tempo - przy drugiej bramce, 3. podał do Krzynówka - ładnie i sprytnie - przy trzeciej bramce. Jakoś potrafił ograć dwóch rosłych Walijczyków, ładnie grał w odbiorze. Ale, ale zwracam uwagę, że zmiana gry była też związana z wejściem na boisko Mili. Nie wiem jak grał Kałużny w 1 połowie, ale w drugiej to była katastrofa. Manewr z przesunięciem Szymka na pozycję defensywnego pomocnika i wejściem Mili uspokoił środek pola, Mila grał bardzo aktywnie, nie bał się pojedynków 1 na 1 i wreszcie nie pokładał się na boisku przy byle kontakcie z przeciwnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 15.10.2004 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 Hello Okazało się, że można nic nie grać 3/4 meczu, a i tak wygrać . Asihan - bije czołem. Rząsa jednak jest słaby. Okazało się też, że bez Rasiaka, Levandinio i Kukiełki tez można grać ... Pozdrowienia B. nie Rasiaka, tylko Rasialdo a mecz suuuper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 05.04.2005 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 25 tys. osób na mszy na stadionie Cracovii Legia i Polonia wspólnie uczciły pamięć Papieża Może świat nie jest taki zły.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 05.04.2005 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 Może świat nie jest taki zły.... obawiam się, że tylko do pierwszego ich meczu i obym się mylił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redwald 26.04.2005 04:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 W środę mecz towarzyski z Meksykiem, szkoda, że o takiej porze. Jakie wyniki obstawiacie? Czekam z niecierpliwością na czercowy mecz. Może już na własnej działeczce przy piwie i gorylku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pab 28.04.2005 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 I stało się remis Polska-Meksyk. Chyba dobry wynik. Meczu niestety nie oglądałem. Zasnęło mi się choć o 1 w nocy jeszcze dzielnie czuwałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek33 21.06.2005 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Dlaczego nikt nie kontynuuje tego wątku ??? Po drodze było jeszcze z Azerbejdzanem 8:0 i w rewanzu 3:0 oraz wygrana z Irlandią Pn 1:0 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redwald 21.06.2005 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 A co tu komentować . Awans jest pewny - mam nadzieję, że uda mi się obejrzeć jakiś mecz na żywo. Wybieramy się z kumplami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekW 21.06.2005 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 A ja zakładam, że do oglądania inauguracji (i dalej całych MŚ) zasiądę już we własnym domu!I nie jest to założenie zbyt optymistyczne, bo przeprowadzka powinna mieć miejsce najpóźniej na przełomie Q1/Q2 przyszłego roku. Polska gola! Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek33 22.06.2005 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Ja awansu będe pewny jak wygramy z Austrią i Walią - to jest plan minimum ... gdybysmy tak jeszcze realistycznie patrząc ... zremisowali z Angolami byloby super .... tez chciałbym pojechac i obejrzec jakis mecz na zywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pab 22.06.2005 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 A co tu komentować . Awans jest pewny - mam nadzieję, że uda mi się obejrzeć jakiś mecz na żywo. Wybieramy się z kumplami. Dla mnie na dzień dzisiejszy Polska od awansu jest bardzo daleka. Co prawda II miejsce w grupie mamy już zaklepane, ale z awansem mogą być naprawdę spore problemy. Przeanalizujmy: Zakładam, że wygrany z Austrią i Walią oraz przegramy z Anglią. Będziemy mieli 24 punkty (8 zwycięstw i 2 porażki). W barażach nie mamy szans, gdyż możemy trafić np. na Hiszpanię, Francję. Wiadomo że 2 drużyny z drugich miejsc awansują do finałów bezpośrednio. I to jest jedyna szansza Polski na awans. Polska rywalizuje o te dwa wolne miejsca z Chorwacją/Szwecją (grupa oraz Holandią/Czechami (grupa 1). Jesli chodzi o grupę 8 to drugie miejsce zajmie prawdopodobnie Szwecja. Zostały jej jeszcze do rozegrania następujace mecze: 03.09.2005 - Szwecja -:-Bułgaria (Szwecja wygra) 07.09.2005 - Węgry -:-Szwecja (Szwecja wygra) - 08.10.2005 - Chorwacja -:-Szwecja (Remis) 12.10.2005 - Szwecja -:-Islandia (Szwecja wygra) Szwedzi mieliby wtedy 25 punktów i lepszy bilans bramek od Polaków. Szwedzi jadą na mistrzostwa, a my musimy liczyć na poważne podknięcie Czechów. Czesi mają dotychczas tylko jedną porażkę i do rozegrania następujące mecze: 03.09.2005 - Rumunia -:-Czechy (remis) 07.09.2005 - Czechy -:-Armenia (Czesi gromią Armenię) 08.10.2005 - Czechy -:-Holandia (zwycięstwo Czech) 12.10.2005 - Finlandia -:-Czechy (zwycięstwo Czech) Czesi będą mieli wtedy 1 porażkę i 1 remis, co po odrzuceniu wyników z najgorszą drużyną grupy da im 25 punktów. Czesi jadą na mistrzostwa. Jedyną szansą dla Polski jest wygrana Rumunii z Czechami i chociaż remis w meczu Czechy-Holandia, ale zaistnienie obu tych wyników nie jest zbytnio prawdopodobne. Przyjdzie więc nam się słono rozczarować tej jesieni, gdyż prawdopodobnie nie wygramy rywalizacji z Czechami i Szwedami, a w barażach dostaniemy lanie od drużyny pokroju Francji. Pozdrawiam wszystkich kibiców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts