lafcadio 06.09.2005 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Jeśli wygramy z Walią to na 90% jesteśmy w finałach. Podkreślam, że na 90%, a nie na 100%. Rywalizujemy teraz pośrednio z Czechami. Czesi przegrali z Rumunią 0:2 i to jest dla nas super wynik. Czesi mają dwie porażki. Zakładam, że z Anglią przegramy (ale nisko np. 1:2). Bedziemy także mieli dwie porażki. Czechów jednak czeka jeszcze trudny mecz z Holandią. Jeśli Holandia wygra ten mecz to nawet remis z Walią daje nam awans. Musimy liczyć więc na naszych chłopaków w meczu z Walią i na podknięcie Czechów. To tyle analizy. Trochę to wszystko poplątane, mam nadzieję że coś wyjaśniłem. Pozdrawiam Już coś tam poczytałem i ztego mi wynika że jak wygramy z Walią (daj Boże) to szanse liczę na 95% Czesi mają 3 spotkania u siebie z Holandią i bodaj Armenią i na wyjeździe z Finlandią gdyby wygrali liczy się stosunek bramek i wtedy zakładając że nie stracimy ich dużo w ostatnich spotkaniach powinniśmy być lepsi (ale przydałoby się żeby Armenia wygrała na wyjeździe z Andorą wówczas przesunie się na przedostatnie miejsce w grupie a Andora na ostatnie i wygrania Czechów z Andorą (8:0) nie będzie się im liczyć... Również mam nadzieję że cos wyjaśniłem a poplątane to jest i owszem Pozdrowienia Mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.09.2005 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 a może Finlandia ogra Czechów , w hokeju byłby większe szanse Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.09.2005 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 A to widzieliście: ? El. MŚ: Niespodziewana pomoc z Malty Reprezentacja Malty sensacyjnie zremisowała na własnym boisku z prowadzącą w tabeli Chorwacją w spotkaniu grupy 8. eliminacji piłkarskich mistrzostw świata. Chorwacja jest w gronie drużyn, z którymi reprezentacja Polski toczy korespondencyjny pojedynek o bezpośredni awans do finałów mistrzostw świata w Niemczech. Dla zespołu Malty punkt zdobyty w meczu z Chorwacją jest dopiero drugim w obecnych eliminacjach. Malta - Chorwacja 1:1 (0:1) Bramki: dla Malty - Stephen Wellman (74 min.); dla Chorwacji - Niko Kranjcar (19 min.). Sędziował: Athanassios Briakos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.09.2005 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 1:0 POLSKA.....POLSKA....POLSKA..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redwald 08.09.2005 04:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pab 08.09.2005 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 No to teraz już na 99% jesteśmy w finałach. Tylko jakiś kataklizm mógłby nas pozbawić awansu. Brawo Polacy! Szkoda że Węgrzy ze Szwedami dali du... Pozdrawiam Kibiców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 08.09.2005 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Też jestem dobrej myśli Brawo BIAŁO CZERWONI! Sytuacja jest wyjątkowo dobra żeby nie powiedzieć znakomita. Otóż o awans z 2 miejsca walczą drużyny z grupy 1, 6, i 8. Czyli Holandia i Czesi, Polska i Anglia oraz Szwedzi i Chorwacja. Poczekajmy spokojnie do 8.10. (my gramy 12.10.) już wtedy może będziemy świętować awans. Do szczęścia wystarczą nam rezultaty: Czechy - Holandia (wygrana bądź remis Holendrów) Anglia - Austria (wygrana bądź remis Austrii ) Chorwacja - Szwecja (wygrana Szwecji) w takich szczęśliwych wynikach awans mamy niezależnie od naszego rezultatu z Anglią. W przypadku gdyby w żadnym z tych maczów nie dopisało nam szczęście i tak sytuacja nie będzie zła. Trzymamy kciuki. (tylko siatkarzy trochę żal ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pab 08.09.2005 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Lafciado, wszystko się zgadza. Dopisze jednak jeszcze inne rozwiązania: Czesi wygrywają z Holandią i Finlandią, a my przegrywamy z Anglią.Bedziemy mieli tyle samo punktów co Czesi, liczyć się więc bedą bramki. Na ten moment Czesi mają bramki (32-10) +22, gdy odejmiemy bramki z najgorszym zespołem w grupie to Czesi będą mieli bramki (25-9) +16. Polska ma obecnie bramki +19. Jeśli Czesi wygrają z Holandią (1:0), a z Finlandią (1:0), a my przegramy z Anglią 2:3, to i tak awansujemy. Są jeszcze nieco podobne "kombinacje" w przypadku Chorwacji, ale już nie chce mnie się pisać, bo pewnie poza nielicznym gronem Forumowiczów i tak większość albo tego nie zrozumie, albo ich to nie interesuje. Najlepszym jednak rozwiązaniem jest remis na Old Traford. Wtedy i tak wchodzimy z pierwszego miejsca w grupie i nie oglądamy się na innych. Osobiście bardzo chciałbym "dokopać" Anglikom na ich terenie. Podniosłoby to na duchu tysiące Polaków pracujących w Wielkiej Brytanii, a Anglicy nie patrzyliby tego wieczoru na nich z wyższością, a z zazdrością. Dlatego uważam, że mecz z Anglią bedzie miał wymiar nie tylko sportowy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
echo 08.09.2005 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 No wczoraj normalnnieogarnął mnie szok Wracam sobie z budowy ok 21, włączam telewizor, oglądam II połowe meczu i oczom nie wierzę: podoba mi się gra Polaków w II połowie Brawo. Techniczne zagrania, mądre przytrzymanie piłki, gra z pierwszej piłki... a Walijczycy tylko biegali Brawo Kosa, Żuraw, Szymkowiak (za co dostał ta kartkę?), Sobolewski, baszczyński i Jop. No i Bąk oczywiście też. Całkiem niezły mecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 08.09.2005 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 No wczoraj normalnnie ogarnął mnie szok Całkiem niezły mecz. A mnie szok ogarnął jak się dowiedziałem o wyniku Irlandia Płn. - Anglia Angole są teraz w widocznym dołku moglibyśmy to wykorzystać byłoby baaaaardzo miło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manykes 22.09.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 już niedługo rewanż z angolami,jak typujecie!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 23.09.2005 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 1:1 w sferze życzeń... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_lodz 06.10.2005 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 też stawam na remis a Swoja drogą szkoda że Austria zremiswała z Azerami tak mecz Ang-Aus byłby meczem o 2 miejsce (pod war. naszego remisu z Anglią ) A tak Austria gra o czapkę śliwek............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 07.10.2005 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 ...a ja obstawiam Kaczora Donalda 1:3 J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pab 10.10.2005 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Co jest z tym wątkiem??? Awans wywalczyliśmy już 2 dni temu, a tutaj nikt się nie cieszy. To może dam dobry przykład i będę pierwszy: Teraz czekamy na Anglię i historyczną wygraną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 10.10.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 ...pomni "występu" 4 lata temu, to jakoś tak specjalnie ..... ..... a z angolami jak zwykle 0:1, albo 1:2J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.10.2005 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 chciałbym zeby nasi dołożyli angolom tak ze 3:0... moze troche by im mimy siadły.... no dobra w 3:0 nie wierze.. ale tak ze 2:1 to czemu nie?jak obstawiacie? w koncu gramy tylko o pierwsze miejsce w grupie... bez konsekwencji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 10.10.2005 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Z taką obroną jak obecnie z tyłu na zero nie ma mowy Dlatego w sferze marzeń 1:2 w sferze racjonalnych życzeń 1:1 w prozie życia 2:0 Ale awans jest i to się chłopakom chwali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 10.10.2005 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 ....a niech tam Maksiu, jak obstawiamy to obstawiamy : 2:2 łan gool by Rasiak J ...i nawet nie pytajcie dlaczego Rasiak strzeli goola, tak sobie napisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pab 11.10.2005 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Ja jeśli chodzi o mecz z Anglikami to jestem realnym pesymistą. Atak strzela gole w każdym meczu więc liczę, że gola Anglikom strzelimy. Polska obrona to jednak "czarna dziura". Myślę, że stracimy 2-3 gole. Obstawiam ANGLIA - POLSKA 3:1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts