Redwald 11.10.2005 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Ja będę niepoprawnym optymistą 1:2. POLSKA górą - mam nadzieję, że uda mi się wyskoczyć do Niemiec chociaż na mecze grupowe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_lodz 11.10.2005 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Pomożemy angielskim gazetom pozbyć się Eriksona 3-1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manykes 11.10.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 ANGLIA-POLSKA 4:1 Przykro mi nie potrafię być optymistą.... a z awansu się cieszę... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pab 13.10.2005 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Znowu przegraliśmy Wyszło, jak zwykle. Dobrze, że chociaż awansowaliśmy. Eliminacje się skończyły, pora na podsumowanie. Grupę mieliśmy łatwą jeśli nie liczyć Anglii. Nasza grupa trochę przypominała grupę eliminacyjną do MŚ 2002. Wygraliśmy ze słabszymi rywalami i właśnie chwała nam za to, ale z silniejszą Anglią nie potrafiliśmy nawiązać walki (dwie porażki 1:2). W tamtych eliminacjach przebojem był Olisadebe, a w tych bez wątpienia Frankowski. Szkoda, że z jakiś niezrozumiałych względów nie znajduje on uznania w oczach trenera - Pawła Janasa. Janas z uporem maniaka stawia na Rasiaka. Nie trzeba być znawcą piłki, żeby zauważyć, że Rasiak gra w reprezentacji bardzo słabo. Nasza obrona spisuje się źle. Tracimy dużo goli. Generalnie z taką grą jak obecnie nie wróżę naszej reprezentacji dobrego występu w Niemczech. Jest jednak jeszcze sporo czasu i wiele można przez ten czas zrobić. Może pojawią się jacyś nowi zawodnicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 13.10.2005 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 JANAS - RASIAK CZY TO JEST MIŁOSC ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 13.10.2005 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 ...czy kochanie ??? J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 13.10.2005 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 a taki Smolarek musiał odejsc bo nie znał wzoru na pole trojkąta choc oficjalna wersja głosi ze był słaby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manykes 13.10.2005 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 I znowu będą nas karmić wspomnieniami z przet 32 lat... mam już mdłości ..... pozdrawiam realistów.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_lodz 15.10.2005 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 Jak Janas nie przeprosi się z Frankiem i nie będzie stawiał na Ediego to Korea stanie się miłym wspomnieniem gdzie coś wygraliśmy, a co do Rasiaka to tak zgrał się z kolegami z ligi angielskiej,że tylko im podawał (prawie 100% skuteczności) ale to faktycznie chyba jedyna miłość Janasa (dodać trzeba, że ślepa) bo trzymał go do końca. A swoją drogą najlepiej polacy grali gdy prowadziła Anglia.......... Ale i tak gratulacje za awans. Biorąc pod uwagę, że w naszej drużynie jest 7 graczy będących podstawowymi graczami niezłych klubów (Dudek, Boruc (szkoda,że obaj bramkarze- bo brakuję nam zawodników pola) Smolarek,Krzynówek , Szymkowiak, Frankowski, Żurawski) i dalej kilku zmienników. Jak zabrakło Krzynówka i Szymka to nie było drugiej lini i tak dzięki Frankowi i najlepszemu na boisku Borucowi ( nie wiem czy w tej chwili nie jest to najlepszy nasz bramkarz) wracamy z Menchesteru z twarzą Rację miał Boniek twierdząc że paranoją jest to że kraj w którym: meczami się handluje. nie ma szkolenia zawodników od juniora począwszy. piłka klubowa na rynku europejskim nie istnieje, drugi raz z rzędu awansuje do mistrzostw świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 02.11.2005 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 ...ale za to w tym czarnowidztwie mamy promyk nadzieji: ....... niejaki Cantoro, który Rodakiem Ukochanym stanie się zez argentyjskiego rodu dalekiego i środek pola zdobędzie ku chwale IV RP J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_lodz 05.11.2005 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Jak i drzewiej Oli bo może go jakies europejskie łowcy głow zobaczą na mundialu a jako obywatela Unii łatwiej go zatrudnić tfu tfu abym nie okazał się lub nawet prorokiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 08.11.2005 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 ...aleć już wiadomym jest że na owy mundial nie pojedzie bo przepisy niejakiego FIFY nie pozwalają..... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pab 14.11.2005 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Przygotowania do MŚ idą pełną parą. Wczorajszy mecz z Ekwadorem (3:0) mógł się podobać. Nasi grali naprawdę nieźle. Byłem bardzo pozytywnie zaskoczony, a bramka Smolarka to było prawdziwe mistrzostwo. Tylko tak dalej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 14.11.2005 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 ...pnietką go, pniętką.... ...a swoją drogą to całkiem niezłą mamy drużynę waterpoolistów Pozdro J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 14.11.2005 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Ta pieta byla the best Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redwald 14.11.2005 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 A ja się pochwalę, że w środę obejrzę sobie mecz na żywca . Szkoda tylko, że nie zagrają zawodnicy z podstawowego składy a tylko testowani, ale, zawsze to mecz reprezentacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 17.11.2005 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 ...no to chyba mogłeś podziwiać talent Grześka ..a swoją szosą, czyżby prawdziwy skarb nam się objawił J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redwald 17.11.2005 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Na reprezentacje to chyba nie ma on na razie szans. Już bardzo dawno nie było takiego natłoku w śród napastników . Ale chyba wyjdzie to nam na zdrowie. w czasie gry nic nie pokazał, ale jak rasowy napastnik - dostał piłkę i szczelił, podobno pieknego gola. Mam nadzieję, że sobie obejrzę dziś w wiadomościach sportowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 18.11.2005 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 ....łupnął całkiem ładnie ... i zez takim ....... spokojem....J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek33 18.11.2005 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 A ja jestem wogóle zadziwiony, ze takie mecze sa organizowane ??? Co one dają poza tym, że sprawdzi sie kilku pilkarzy, ktorzy w 99% pozniej nigdzi i nigdy nie graja w reprezentacji ... Wiem ze trzeba ich sprawdzac, ale powinno sie to robic w meczach z lepszymi druzynami i nie na zasadzie wszyscy naraz ... Piechna strzelil pieknie, Mila na tle takiej druzyny gra naprawde dobrze, szkoda ze na tle innych wypada o niebo gorzej ... a Głowacki ??? czy ma jeszcze szanse na kolejne próby ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts