wisnix 11.03.2017 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2017 Witam, Gdzie mogę się kompleksowo przeszkolić z natrysku pianki PUR ? P.S. Wyprzedzam odpowiedzi,że "podczas pracy na budowie" chodzi mi konkretnie o szkolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danielon 12.03.2017 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 słyszałem ze koszt szkolenia to około 1500zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wisnix 13.03.2017 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 zatem gdzie mogę takie znaleźć , wiesz coś ? google już przeszukane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qba30 14.03.2017 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 A co Ci da szkolenie jak nie masz maszyny do natrysku? Maszyny z całą pewnością nie wypożyczysz bo jest droga a do jej obsługi trzeba mieć doświadczenie.Jeśli planujesz zakup maszyny to dostawca z całą pewnością Cię przeszkoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts