martingg 11.03.2017 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2017 Cześć, moje wujostwo planuje założyć pompy ciepła w swoim nowym domu jednak chcieliby wcześniej porozmawiać z jakimiś użytkownikami systemu na żywo obejrzeć jak to wygląda po prostu porozmawiać z użytkownikiem systemu. Czy ktoś może zgodziłby się im poświęcić kilkadziesiąt minut czasu? Najlepiej okolice Marek woj mazowieckie +/- kilkanaście km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
okobar 11.03.2017 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2017 Cześć, moje wujostwo planuje założyć pompy ciepła w swoim nowym domu jednak chcieliby wcześniej porozmawiać z jakimiś użytkownikami systemu na żywo obejrzeć jak to wygląda po prostu porozmawiać z użytkownikiem systemu. Czy ktoś może zgodziłby się im poświęcić kilkadziesiąt minut czasu? Najlepiej okolice Marek woj mazowieckie +/- kilkanaście km powietrzna? gruntowa? ja opolskie więc kawałek drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martingg 11.03.2017 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2017 z tego co wiem to gruntowa no kawałek jak już pisałem mazowieckie dzięki za chęci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rwojtek 11.03.2017 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2017 Białystok, zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejos36 12.03.2017 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 Niech instalator, którego chcecie zatrudnić wam wskaże ludzi, do których można zadzwonić i się umówić. Tak tu na forum radzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mate166gmail.com 13.03.2017 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 Niech instalator, którego chcecie zatrudnić wam wskaże ludzi, do których można zadzwonić i się umówić. Tak tu na forum radzą. Polecam takie rozwiązanie. Dodatkowo widzisz wtedy instalację tego konkretnego instalatora, a nie kogoś zupełnie innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konsultant Viessmann 13.03.2017 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 Czy ktoś może zgodziłby się im poświęcić kilkadziesiąt minut czasu? Najlepiej okolice Marek woj mazowieckie +/- kilkanaście km Witam ! Polecam naszych autoryzowanych partnerów, którzy pomogą w zlokalizowaniu najbliższej instalacji od Waszej lokalizacji, a następnie doborze odpowiedniego urządzenia do konkretnego budynku. Tutaj mapa naszych firm partnerskich w okolicy Marek. Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martingg 14.03.2017 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 temat do zamknięcia, podziękowania dla kolegi fachman19 za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts