recar 11.03.2017 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2017 Witam. Chciałbym się Was poradzić w pewnej sprawie. Otóż muszę zamontować (podtynkowy) stelaż w wc ale jest z tym jeden problem. Wygląda to tak jak poniżej na tej (marnej) grafice...i problem polega na dużej odległości stelaża (odpływ kan.) od ściany ok. 1,20 m. Poradźcie mi jaka jest opcja zamontowania standardowego stelaża w takich warunkach...i czy w ogóle jest? W chwili obecnej (ze względu na cenę przede wszystkim) w grę nie wchodzi stelaż wolnostojący. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ironsmith 11.03.2017 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2017 hej ja miałem inny problem odpływ był w innym miejscu 60cm od obecnego i to na innej ścianie, ja wykułem ślepą posadzkę i podprowadziłem podejście tam gdzie chciałem potem zasypałem zagęściłem i wylałem ślepą posadzkę, 120cm od ściany to trochę szkoda miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
recar 11.03.2017 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2017 120cm od ściany to trochę szkoda miejsca Ta odległość wymuszona jest przez schody (skos) i niestety nie ma możliwości jej zmniejszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
recar 12.03.2017 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 Naprawdę nikt nic...? Nikt nie miał takiego przypadku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts