lukman 11.03.2017 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2017 (edytowane) Witajcie, Mam do Was pytanie w sprawie przeniesienia instalacji kuchennych. Na załączonym obrazku widzicie po lewej stronie stan obecny kuchni - jest zaznaczony aneks. Chciałbym trochę zmodyfikować ściany i aneks umieścić tam gdzie zaznaczyłem na obrazku po prawej stronie, ale nie mam bladego pojęcia, czy jest możliwość przeciągnięcia mediów - instalacji wodnej, elektrycznej i wentylacji, na ścianę, przy której jest zaznaczony aneks. Widzicie, że pomiędzy starym aneksem, a nowym będą jeszcze drzwi. Czy to jest możliwe, żeby np. instalacje wodną puścić..podłogą? Proszę Was o rady. Pozdrawiam, Łukasz Zdjęcie w większym formacie: https://zapodaj.net/074e821e537bf.png.html Edytowane 12 Marca 2017 przez lukman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek88 11.03.2017 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2017 Małe zdjęcie, guzik widać, nie mogę powiększyć, odpowiem tylko na pytanie odnośnie rur w podłodze - a czemu nie? Przeciez teraz wszystko idzie w wylewkach, tylko musiał byś rozkuć podłogę, to parter? bo jeszcze kwestia jak rurka kanalizacyjna wychodzi ze sciany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukman 12.03.2017 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 Dzięki Krzysiek za odpowiedź! Nie zauważyłem, że tylko miniatura się wyświetla. Dodałem powiększone zdjęcie, możesz teraz poparzyć? Odpowiadając na Twoje pytanie: to jest 4 piętro, najwyższe. Co to zmienia w stosunku do parteru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek88 12.03.2017 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 To stary blok czy nowy?Wszystko by było do realizacji pewnie, tylko chodzi o kanalizację, rury od wody możesz puścić na ukos, po ścianie, po suficie itp, ale kanalizacja musi mieć spad, a Ty masz jeszcze drzwi po drodze, albo trzeba by się łapać ... nie wiem z łazinki może gdzieś tam jest? Trzeba by wiedzieć gdzie idzie głowny pion kanalizacyjny, i jak nisko jest wpięcie do niego - wątpie czy Ci się to uda, bo ta kanalizacja Cię wg mnie nie puści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts