KAN-therm 03.04.2017 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 Drabinka jest dobrym praktycznym rozwiązaniem przy użytkowaniu łazienki, przy zwiększonym zapotrzebowaniu na moc grzewczą może też skutecznie wspomagać instalację podłogową.Dodatkowym źródłem mocy grzewczej mogą też być ściany (ogrzewanie ścienne wykonane metodą mokrą lub suchą) a nawet sufit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 05.04.2017 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2017 Witam. Czytam i zastanawiam się nad waszą temp. w łazience bez drabinki w wahaniach do 24 stC , gdy np. za oknem siarczysty mróz.Mam podłogówkę ale i drabinkę z grzałką na lato do suszenia ręczników by niepotrzebnie nie butwiały.Przygotowuje sobie łazienkę do kąpieli (jest rozdzielacz są nastawy dla swoich potrzeb każde oczywiści inne w innych domach) ,wlewam wodę do wanny,kąpię się i na koniec jak wychodzę to mnie nie telepie.Miła dość ciepła podłoga(nie z temp. tańczącego misia ) ,drabinka zawsze ustawiona na max czyli "5". Moja cudna małża wymyśliła kiedyś by zasłonić nieco stronę intymną (na wypadek jak nie zamknie się od środka) kibelek i bidet i właśnie dość sporą drabinkę by zawsze mieć ten komfort cieplny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klimon 06.04.2017 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 Ze względów praktycznych (suszenie ręczników) warto mieć drabinkę. Osobiście nie posiadam i żałuję. Gdybym mógł jeszcze raz ją gdzieś zamontować to bym wstawił wodną z możliwością grzania elektrycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 06.04.2017 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 Ze względów praktycznych (suszenie ręczników) warto mieć drabinkę. Osobiście nie posiadam i żałuję. Gdybym mógł jeszcze raz ją gdzieś zamontować to bym wstawił wodną z możliwością grzania elektrycznie. Drabinki też nie mam i nie żałuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 08.04.2017 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 Ze względów praktycznych (suszenie ręczników) warto mieć drabinkę. Osobiście nie posiadam i żałuję. Gdybym mógł jeszcze raz ją gdzieś zamontować to bym wstawił wodną z możliwością grzania elektrycznie. Jak tylko masz kawałek miejsca w pobliżu i wolne gniazdko to w dalszym ciągu jest to możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 09.04.2017 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Jak tylko masz kawałek miejsca w pobliżu i wolne gniazdko to w dalszym ciągu jest to możliwe. Witam. Tak.To w jaki sposób???. Samą drabinkę elektryczna jeszcze przełknę ale wodną i elektryczna wpiętą w układ CO jak sugeruje Klimon , już nie bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts