kasiamirek1719513701 13.03.2017 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 Cześć, Udało mi się kupić domek w tartaku za dobrą cenę. Docelowo chce tam trzymać ekogroszek, z obliczen wyszlo mi, że wejdzie około 2/2.5 tony. Proszę mi powiedzieć na czym najszybciej i najłatwiej to postawić, żeby utrzymało taki ciężar. Czy musze lać pod to posadzke (chciałbym to uniknąć). Myslalem o jakis plytach betonoych i na to papę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 13.03.2017 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 Cześć, Udało mi się kupić domek w tartaku za dobrą cenę. Docelowo chce tam trzymać ekogroszek, z obliczen wyszlo mi, że wejdzie około 2/2.5 tony. Proszę mi powiedzieć na czym najszybciej i najłatwiej to postawić, żeby utrzymało taki ciężar. Czy musze lać pod to posadzke (chciałbym to uniknąć). Myslalem o jakis plytach betonoych i na to papę. Pozdrawiam [ATTACH=CONFIG]383763[/ATTACH] Bloczek betonowy, lub trylinka na podsypce wykonanej jak pod parking lub chodnik z kostki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts