Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 640
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

do kawy moze jakiegos likieru :D

no wlasnie!!! To ja TARkowe jeszcze procenciki prosze, pozycja 2 :D wywolawcza :D

W takim towarzystwie to zachęcimy też innych.

A wieści z Kliniki Budzik są bardzo optymistyczne. Dominika reaguje mruganiem powiek na osoby i bodźce. Jak mówią Rodzice - jest z córką czytelny kontakt.

Tata, pan Piotr opowiada Dominice, co robimy dla niej na forum.

Redakcjo, dziękować za wieści o stanie Dominiki.. Niech się wybudza dziewczyna i sama zobaczy co to się tutaj zaczyna powoli dziać :)
No to pierwsze 10 zł za pierwszy swiadomy uśmiech Dominiki:)może ktoś sie dorzuci?
No to pierwsze 10 zł za pierwszy swiadomy uśmiech Dominiki:)może ktoś sie dorzuci?

Świetny pomysł! Pierwszy świadomy uśmiech Dominiki to będzie cegiełka, którą też będziemy licytować. Wytworzenie cegiełki już zlecone :)

No i mi nalewkę ciapnęli! :D No tooo, serwetkę Prababki naszej za 50zł poproszę. :)

Jagoda51, dziękuję. :hug:

No,ale ,że aż Prababcia:)))?

Zelka,dzięki ogromne:)Można ten gratisik chciec w innym (prawie każdym) kolorze:DNakrochmalę,napachnię,że mucha nie siada:D

Prababko, no wiem, że mucha nie siada. Poprzedni miodowy komplet od Ciebie wygrany na aukcji, wylądował w końcu u mojej rodziny, tak bardzo się spodobał, że najpierw słów im zabrakło, a potem nie mogli przestać chwalić. Wiem, że na forum jest więcej wielbicieli Twoich prac i pewnie ktoś mnie zaraz zaatakuję i serwetkę mi odbierze, ale choć przez chwilę się nią nacieszę. :D

p.s. dodałam jeszcze dwie pisanki, może komuś się spodobają :)

No i mi nalewkę ciapnęli! :D

:D

Jakbyś miała chęć to się podzielę ;)

No chyba że i mi ktoś ciapnie to się będziemy martwić co z tym fantem zrobić :D

Żelko, bpis, Kamilo, TAR :hug::hug::hug::hug::wiggle: DZIĘKUJEMY!!!!

Ślicznie licznik się podkręca:)