Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

BUDZIMY ŚPIĄCĄ KRÓLEWNĘ - Pomóżmy Dominice obudzić się - TU LICYTOWALIŚMY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 640
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dominiczko przesyłamy uściski dla Ciebie i Rodziców, pamiętamy w modlitwie p050.gifp050.gifp050.gifp050.gifp050.gif

Poproszę nalewkę pomarańczową od Tarci za 200zł.

Dzięki!

Naleweczka Nelli jest na razie Twoja:yes:

Fajnie, że takie optymistyczne wieści o Dominice. Myślę , że nasze wsparcie finansowe i duchowe wybudzi ją skutecznie.

Puk, puk... Kolejny dzień i kolejna szansa aby obudzić piękną Królewnę, aby pomóc Dziecku spełnić marzenia przerwane przez chorobę...

Czy Wy wiecie jaka siła jest w Was, jakich rzeczy możecie dokonać, drodzy Forumowicze? Możecie spełniać czyjeś marzenia!!! To są, proszę Państwa, rzeczy nie z tej ziemi! Tu się odrywamy od wszystkiego co nas ciągnie w dół i lecimy tam gdzie działają Dobre Anioły!!!

No to już, poprawiać piórka, otrząsać siebie z zbędnego ciężaru negatywnych myśli, typu, co ja jeden biedny mogę zrobić i fruwać tutaj z nami wszystkimi!!!

Są jeszcze rzeczy do kupienia, są i takie które można innym dla zabawy sprzed nosa sprzątnąć, a jest też i uśmiech Dominiki do kupienia..., uśmiech który dziesięć, dwadzieścia, milion razy Wam się zwróci w postaci czegoś, lub kogoś co wywoła uśmiech na Waszej buzi....

No to jak?

Komuś coś??? Coś dla kogoś??? :wiggle:

Edytowane przez Żelka

Piękny wpis, dziękujemy Żelko. Z wielką radością witamy te same niezawodne osoby, które pomagają w każdej aukcji. Razem tworzymy jakby komitet pomocy Dominice.

Ranga tej aukcji jest wyjątkowo poważna - jesteśmy pierwsi, którzy dowiedzieli się o dramacie Dominiki, nasza akcja dodaje otuchy jej zrozpaczonym Rodzicom, dziewczynę motywuje do obudzenia się, a zebrane pieniądze pozwolą na rehabilitację i pobyt rodziny, a są z Kalwarii Zebrzydowskiej, w Warszawie. Sami widzicie, że stawka jest duża...

Co możemy zrobić? Prosimy, szukajmy wspólnie możliwości pomocy. Jeśli nasza aukcja zakończy się kwotą 20 tys. zł, to można powiedzieć, zadanie wykonane.

Gorąco zapraszamy wszystkich Forumowiczów do przyłączenia się do akcji. Wystarczy cegiełka - uśmiech Dominiki - a z cegiełek jak wiadomo buduje się całkiem solidne budowle.

Damy radę. A wielka satysfakcja przed nami - gdy Dominika się obudzi, gdy wróci do życia, to powiemy sobie z radością: Mamy w tym udział! Nie pozostaliśmy obojętni...

To co? Walczymy?

Edytowane przez Redakcja

Zelcia jak zwykle wspaniale zagrzewasz do walki :hug:

Ja dzisiaj poprosze pieknego Aniolka od Niechaj nr. 1 za 50 zl. i Aniolka nr. 2 za 50 zl

Duzo zdrowia zycze DOMINICE i wspieram modlitwa Jej Rodzicow :bye:

Zelcia jak zwykle wspaniale zagrzewasz do walki :hug:

Ja dzisiaj poprosze pieknego Aniolka od Niechaj nr. 1 za 50 zl. i Aniolka nr. 2 za 50 zl

Duzo zdrowia zycze DOMINICE i wspieram modlitwa Jej Rodzicow :bye:

A Ty Edytko jak zwykle ogromne serducho okazujesz - dziękuję:hug:

AnSi też mam taką nadzieję.

Dominika gdzieś tam śpi i czeka na przebudzenie.... 16 lat!!! Dziś sobota, mogłaby właśnie gdzieś u koleżanek lekcję odrabiać, lub razem do kina z nimi pójść..., a w tym czasie Rodzice czekaliby na Nią w domku przygotowując na kolację Jej ulubione naleśniki z serem i cynamonem, lub sama nie wiem, wszystko jedno..., a tu taka walka...

Ale nadzieja jest wielka, większa niż strach, większa niż niepewność... Wiem, bo też jestem matką, siostrą, córką.., człowiekiem (to akurat Bóg jeden tylko wie a ja pewności nie mam)..., ale boli serce..., pomagajmy Ludzie..., tyle ma człowiek ile drugiemu od siebie podaruje....

Jesteśmy raczej uparci, Dominika chce żyć, jej Rodzice zrobią wszystko, co w ich mocy, a do tego mózg dziecka jest jak pączki na drzewach - szuka dróżek, buduje nowe połączenia, by rozkwitnąć - więc Kochani, przyłączajcie się - niech ta wiosna będzie wiosną Dominiki.

I niiiic???? A Wielkanoc przecież idzie, wiosna też tupocze...może jakieś zające zaległy szuflady, może wieńce wiosenne,, może rzadkie cebulki kwiatowe, może pisanki, drapanki, kraszanki...może naleweczki, może usługi turystyczno-wypoczynkowe, może weekend w Warszawie Redakcja zasponsoruje, może jakaś profesjonalna sesja fotograficzna, albo perfekcyjny makijaż, fryzura, może czyszczenie dywanów, tapicerki i mycie okien przed świętami, może malowanie ścian ( Oj przydałoby mi się) ktoś zaoferuje...No różne są możliwości, żeby tylko chciało się chcieć. To co? Pomyślicie nad tym, co, kto mógłby zaoferować?

1870 - czy zdarzy się cud sobotniej nocy i licznik na dwójkę się przekręci? Jeszcze są fanty bez przydziału. Rękam podopiecznych Marymontu wykonane.

Juz sie nie moge doczekac sie na ten piekny swiadomy usmiech Dominiki :D , jakiz swiat bylby ponury bez usmiechu dlatego poprosze 5 cegielek swiadomych usmiechow Dominiki :hug:SMIEJ SIE KOCHANA DO KONCA SWIATA I O JEDEN DZIEN DLUZEJ :hug:

Buziaki dla wszystkich licytujacych :yes: