Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

BUDZIMY ŚPIĄCĄ KRÓLEWNĘ - Pomóżmy Dominice obudzić się - TU LICYTOWALIŚMY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 640
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zaraz zaraz, jeżeli mój Aniołek jest Twoim Aniołkiem, to gdzie jest w takim razie mój Aniołek? :D. ! 170zł za Mojego Aniołka :p

Chwileczke , chwileczke :D Twoj Aniolek nigdy nie byl Twoim Aniolkiem bo zawsze byl moim Aniolkiem , tak wiec poprosze MOJEGO :p Aniolka nr 1 za 180 zl. :lol2:

No cóż... skoro Nelcia ma chęć na nalewkę za 200 zł to spróbuję powalczyć za 210 zł :D

Strasznie ciekawa jestem smaku :rolleyes:

Kamilka, ja Ci tę nalewkę zostawię, a sama daję 200zł na nową, bo gdziesik tam przeczytałam, że jak coś, to TARCIA jeszcze jedną nastawi ;) To ja już na poczet tej drugiej :) TARCIU??? :D:D:D:hug:

Wiecie co, to jest jakaś magia, bo ja naprawdę dawno nie zaglądałam na forum, chyba w Boże Narodzenie, i w czwartek tak mnie jakoś tchnęło, żeby zajrzeć, co tam słychać. Wchodzę na privy a tam wiadomość o Dominice....

Dzięki wszystkim za tyle serca i dobra. Jesteście kochani, a Ty Księżniczko budź się.....a020.gif

Kamilka, ja Ci tę nalewkę zostawię, a sama daję 200zł na nową, bo gdziesik tam przeczytałam, że jak coś, to TARCIA jeszcze jedną nastawi ;) To ja już na poczet tej drugiej :) TARCIU??? :D:D:D:hug:

Jak obiecana to pewnie bedzie :yes: ( Tarcia dotrzymuje slowa ) , a Twoja ona juz jest ( na te chwile Nellciu :hug: )

f025.gif

No i pięknie się działo! Jesteście wspaniali!!! :hug::hug::hug:

Dla niezdecydowanych przypomnę część z listu Taty Dominiki.

"Od piątego roku życia godnie uczestniczyła w procesji Zaśnięcia i Wniebowzięcia Najświętszej Marii Panny na sierpniowych dróżkach Kalwaryjskich. Od dziecka jej marzeniem było zostać Królową Procesji. Po tych wszystkich latach jej marzenie miało zostać spełnione w tym roku.

Spełniajmy marzenia drodzy Ludzie! Spełniajmy nie tylko dlatego, że dobro powraca ale po prostu, że tak trzeba, bo nie ma innej drogi..., no i bo..., to tak dobrze smakuje. :wiggle:

Jeszcze są rzeczy do wzięcia.., no i poszperajcie troszkę w Waszych zakamarkach, nasza anSi, pięknie napisała, tutaj wszystkooo się komuś może przydać. ;)

To ja przebijam o dyszkę Mmelisę ;-)

7. Pora na kawę - cena wywoławcza - Mmelisa 20 zł

Aga, fajnie, że jesteś z nami! Wiem, że czasu masz mało, a jednak zaglądasz. :hug:

Kochani, powalczcie jeszcze troszkę o książki Agi, bo na prawdę warto. Są bezcenne, pisane lekkim piórem, zrozumiałe dla każdego, otwierają oczy na rzeczy które myślimy, że znaliśmy a jednak jak się okazuje nie do końca. Pięknie ilustrację, wszystko dopracowane w każdym calu!!!

Ja moją wypożyczyłam sąsiadom, mają dwie córeczki, jedna w podstawowej szkole, druga w gimnazjum..., powiedziałam aby dali do szkoły, niech Pani im zrobi jakaś lekcję z tą książką, dawno dałam i jeszcze nie oddają, to znaczy, że działają cały czas... Na prawdę, warto Kochani dać więcej za taką książkę!!! No i wiadomo Dominice przyda się każdy grosik. ;)

:bye:

poproszę Cegiełka: Pierwszy świadomy uśmiech Dominiki - 5szt

Romana, kochana Ty nasza, zawsze można na ciebie liczyć!!! Dominka odda uśmiechem jak tylko wstanie!!! No i czekamy na zdjęcia z Procesji! :yes:

Ja z pracy, więc z doskoku, ale....ale...Kosiu ma takie piękne dwa jaja - nikt ich nie chce:cool: A książek to już nikt nie czyta, że zakładek Marymonckich nie potrzebuje?

Zimno na dworze - czapeczki z chustą od ~Żelki nikt nie przygarnie?

Edytowane przez anSi