Edyta M 18.03.2017 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2017 1870 - czy zdarzy się cud sobotniej nocy i licznik na dwójkę się przekręci? Jeszcze są fanty bez przydziału. Rękam podopiecznych Marymontu wykonane. anSi mamy to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 18.03.2017 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2017 Nie moze to byc Aniolek jest moj poprosze aniolka nr 1 za 160 zl. Zaraz zaraz, jeżeli mój Aniołek jest Twoim Aniołkiem, to gdzie jest w takim razie mój Aniołek? . ! 170zł za Mojego Aniołka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 18.03.2017 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2017 Zaraz zaraz, jeżeli mój Aniołek jest Twoim Aniołkiem, to gdzie jest w takim razie mój Aniołek? . ! 170zł za Mojego Aniołka Chwileczke , chwileczke Twoj Aniolek nigdy nie byl Twoim Aniolkiem bo zawsze byl moim Aniolkiem , tak wiec poprosze MOJEGO Aniolka nr 1 za 180 zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 19.03.2017 01:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2017 Nelciu - serce Ty nasze, jak Ty te spadające serduszka robisz? TUTAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 19.03.2017 01:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2017 No cóż... skoro Nelcia ma chęć na nalewkę za 200 zł to spróbuję powalczyć za 210 zł Strasznie ciekawa jestem smaku Kamilka, ja Ci tę nalewkę zostawię, a sama daję 200zł na nową, bo gdziesik tam przeczytałam, że jak coś, to TARCIA jeszcze jedną nastawi To ja już na poczet tej drugiej TARCIU??? :D:D:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 19.03.2017 01:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2017 Wiecie co, to jest jakaś magia, bo ja naprawdę dawno nie zaglądałam na forum, chyba w Boże Narodzenie, i w czwartek tak mnie jakoś tchnęło, żeby zajrzeć, co tam słychać. Wchodzę na privy a tam wiadomość o Dominice.... Dzięki wszystkim za tyle serca i dobra. Jesteście kochani, a Ty Księżniczko budź się..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 19.03.2017 02:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2017 Kamilka, ja Ci tę nalewkę zostawię, a sama daję 200zł na nową, bo gdziesik tam przeczytałam, że jak coś, to TARCIA jeszcze jedną nastawi To ja już na poczet tej drugiej TARCIU??? :D:D:hug: Jak obiecana to pewnie bedzie ( Tarcia dotrzymuje slowa ) , a Twoja ona juz jest ( na te chwile Nellciu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.03.2017 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2017 No i pięknie się działo! Jesteście wspaniali!!! :hug: Dla niezdecydowanych przypomnę część z listu Taty Dominiki. "Od piątego roku życia godnie uczestniczyła w procesji Zaśnięcia i Wniebowzięcia Najświętszej Marii Panny na sierpniowych dróżkach Kalwaryjskich. Od dziecka jej marzeniem było zostać Królową Procesji. Po tych wszystkich latach jej marzenie miało zostać spełnione w tym roku. Spełniajmy marzenia drodzy Ludzie! Spełniajmy nie tylko dlatego, że dobro powraca ale po prostu, że tak trzeba, bo nie ma innej drogi..., no i bo..., to tak dobrze smakuje. Jeszcze są rzeczy do wzięcia.., no i poszperajcie troszkę w Waszych zakamarkach, nasza anSi, pięknie napisała, tutaj wszystkooo się komuś może przydać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 19.03.2017 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2017 poproszę Cegiełka: Pierwszy świadomy uśmiech Dominiki - 5szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.03.2017 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2017 To ja przebijam o dyszkę Mmelisę 7. Pora na kawę - cena wywoławcza - Mmelisa 20 zł Aga, fajnie, że jesteś z nami! Wiem, że czasu masz mało, a jednak zaglądasz. Kochani, powalczcie jeszcze troszkę o książki Agi, bo na prawdę warto. Są bezcenne, pisane lekkim piórem, zrozumiałe dla każdego, otwierają oczy na rzeczy które myślimy, że znaliśmy a jednak jak się okazuje nie do końca. Pięknie ilustrację, wszystko dopracowane w każdym calu!!! Ja moją wypożyczyłam sąsiadom, mają dwie córeczki, jedna w podstawowej szkole, druga w gimnazjum..., powiedziałam aby dali do szkoły, niech Pani im zrobi jakaś lekcję z tą książką, dawno dałam i jeszcze nie oddają, to znaczy, że działają cały czas... Na prawdę, warto Kochani dać więcej za taką książkę!!! No i wiadomo Dominice przyda się każdy grosik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.03.2017 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2017 poproszę Cegiełka: Pierwszy świadomy uśmiech Dominiki - 5szt Romana, kochana Ty nasza, zawsze można na ciebie liczyć!!! Dominka odda uśmiechem jak tylko wstanie!!! No i czekamy na zdjęcia z Procesji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 19.03.2017 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2017 Książka 1 AgnesK - za 100 zł poprosimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 19.03.2017 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2017 (edytowane) Ja z pracy, więc z doskoku, ale....ale...Kosiu ma takie piękne dwa jaja - nikt ich nie chce A książek to już nikt nie czyta, że zakładek Marymonckich nie potrzebuje? Zimno na dworze - czapeczki z chustą od ~Żelki nikt nie przygarnie? Edytowane 19 Marca 2017 przez anSi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.03.2017 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2017 Książka 1 AgnesK - za 100 zł poprosimy. Taaaa?? To ja ksiazka 2 za 100 tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 19.03.2017 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2017 Mmeliso - Twoja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 19.03.2017 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2017 TUTAJ Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 19.03.2017 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2017 Chwileczke , chwileczke Twoj Aniolek nigdy nie byl Twoim Aniolkiem bo zawsze byl moim Aniolkiem , tak wiec poprosze MOJEGO Aniolka nr 1 za 180 zl. Nooo, noo!? Tak pogrywać z artixem od samego rana?! Mój ci on! 190 złociszków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pesce 19.03.2017 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2017 To ja poproszę zakładkę nr 5 za 40 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.03.2017 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2017 Serce się raduje! Kochani jesteście WSZYSCY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.03.2017 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2017 Aha, dobra, no trudno, 100zł za moją chustę i czapkę a co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts