Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

BUDZIMY ŚPIĄCĄ KRÓLEWNĘ - Pomóżmy Dominice obudzić się - TU LICYTOWALIŚMY

Recommended Posts

Gorrrrący temat - Nelli Sza zaproponowała fantastyczny fant - tygodniowy pobyt nad samym morzem (Gdynia) dla rodziny 4-osobowej. W czasie wakacji. Termin do uzgodnienia. Cena wywoławcza - 500 pln. Nelciu - jesteś kochana :)

Proszę licytować, warto, bardzo warto :)

Wspaniala nagroda , jaka szkoda ze nie ma mnie w Polsce i nie posiadam 4 osobowej rodziny :( , mam nadzieje ze inni skorzystaja LICYTUJCIE WARTO

d075.gif

• Odpowiedzi 640
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oooo Wyyy podejrzliwe forumowiczki! Nie miałem zamiaru cwaniaczyć i brać Edytę M na litość, żadnych takich;). Żeby nie było, ze ze mnie taka cicha woda, to podbijam jeszcze odrobinę cenę Aniołka nr.1 do 230zł :)

artix1 ale to chodzilo o moja strategie :) ( co nie zmienia faktu , ze 230 zl. zaoferowane za Aniolka to Twoj piekny gest :hug:)

Kochani jeszcze kilka prac jest do przygarniecia :yes:

Ktos chetny na piekne prace dzieciakow z Ogniska Marymont ??? ktos chetny na piekne jajeczka od Kosiu31 ???

Planujecie juz urlop wiec moze nad morzem tygodniowy pobyt cena wywolawcza jedyne 500 zl. :yes:

KTOS PRZYTULI :hug:

Edytowane przez Edyta M

Wspaniala nagroda , jaka szkoda ze nie ma mnie w Polsce i nie posiadam 4 osobowej rodziny :( , mam nadzieje ze inni skorzystaja LICYTUJCIE WARTO d075.gif

Można dokoptować uroczego sąsiada, a nawet dwóch :)

2830- i cały dłuuugi dzień przed nami. Co przyniesie? Od nas zależy.

Zapraszamy do licytowania fantów przeróżnych. I dla ciała i dla ducha.. Dla każdego - coś FAJNEGO :)

Hmmm EWBUD - ciężko, ale jakoś przeżyję stratę trunku ze Słonecznej Italii.:cool:

Trzeba wspierać lokalną pomoc - Jajka pisanki - wyplatanki wystawione przez Kosiu31 po cenie wywoławczej:yes::yes::yes:

No i tym sposobem przekręciłam licznik - Mamy 3045 zł :wave::stirthepot:

Kolacja już dawno minęła, to może wieczorową porą komuś coś w oko wpadnie?

AgniesK - interesujący i pożyteczny bardzo bonus do książki dorzuciła, ale trzeba o niego trochę powalczyć.

Piękne nasze morze czeka też na wakacyjnych gości. To naprawdę super okazja.

Edytowane przez anSi