Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

BUDZIMY ŚPIĄCĄ KRÓLEWNĘ - Pomóżmy Dominice obudzić się - TU LICYTOWALIŚMY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 640
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

SOBOTA a015.gif

Kochani do licytacji zapraszam , ten weekend ma byc Dominiki wszyscy chcemy zeby sie obudzila . U mnie za oknem szaro i ponuro nie wiem jak u Was , przegonmy wspolnie chmury do dziela !!!!

f025.gif

Sorrki, że mnie dzisiaj nie było, niestety, czasem życiowe sprawy zbyt mocno angażują :( Wierzę, że noc będzie nasza :)No to, co my tutaj mamy?????

Witajcie ! :)

No fakt - coś pustawo ?

Jest tak słoneczny ranek - więc poproszę czapeczkę nr 8 !

za 30 zł .

TAR - kupiłaś dwie czapeczki - pozwolisz , że "podbiorę"

Ci tę z nr 8 ! :yes:

Serdecznie pozdrawiam Wszystkich Wspaniałych

Uczestników aukcji dla Dominiki !:bye:

Żeby ruszyło potrzeba nam więcej fantów. :yes: Dominikę czeka rok bardzo intensywnej rehabilitacji, to są ogromne koszty. To co mi dotychczas mamy, to jest bardzo ważne, ale jest to tylko kropla w morzu potrzeb. :(

Redakcja nasza jak zawsze na duchu nas podnosi. :yes:

No Kochani, myślimy, kombinujemy, szukamy..., święta idą..., okres w sam raz na to aby zrobić dobry uczynek i pomoc bliźniemu w potrzebie.

Wystawiłam dwie pisanki, świeżutkie, jeszcze schną....,może znajdą się chętni. Tysiąc razy Wam się dobro zwróci jeśli o nie powalczycie! :yes:

I tak jest nieźle. Pamiętajmy o tym. I myślimy, co dalej...

Tak tak Szanowna Redakcjo musimy dzialac :yes:

Redakcja nasza jak zawsze na duchu nas podnosi. :yes:

No Kochani, myślimy, kombinujemy, szukamy..., święta idą..., okres w sam raz na to aby zrobić dobry uczynek i pomoc bliźniemu w potrzebie.

Wystawiłam dwie pisanki, świeżutkie, jeszcze schną....,może znajdą się chętni. Tysiąc razy Wam się dobro zwróci jeśli o nie powalczycie! :yes:

Zelciu czy Ty sama czy jakies elfy Tobie pomagaja w produkcji pisanek , jestes jak DOBRY DUCH FORUM n025.gif

Edytko Kochana, :hug: no i widzisz jak Dobro działa. Jednemu każe wystawić coś, drugiemu coś zalicytować, trzeciemu się pomodlić, czwartemu patronować tej aukcji itd.... Dobrze jest być częścią tego wszystkiego! :hug:

Aha i jeśli Ktoś da taką samą przepiękna cenę jak Ty za takie pisanki, to ja dorobię kolejne. :yes: Ktoś chętny na pisankę za 100zł??? :wiggle:Mówcie tylko jaką a ja dorobię! Trzeba przecież ten licznik jeszcze jakoś do góry pociągnąć!!! :yes:

Aha i jeśli Ktoś da taką samą przepiękna cenę jak Ty za takie pisanki, to ja dorobię kolejne. :yes: Ktoś chętny na pisankę za 100zł??? :wiggle:Mówcie tylko jaką a ja dorobię! Trzeba przecież ten licznik jeszcze jakoś do góry pociągnąć!!! :yes:

Ja daje :yes: poprosze w takim kontekscie jak 4 i 5 a019.gif

Na to czekamy my wszyscy tutaj, Dominika i Jej Rodzice tam w klinice Budzik, no i Dobro też czeka! ;)

Kochani kto przekręci licznik do góry? Kto coś zalicytuje lub podaruje na aukcję? Działamy jeszcze! Niech Dobro będzie z nami!!! :yes: