bpis 25.03.2017 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 Cześć, Dobre Duszyczki! Pisankę nr 2 od Żelki - poproszę za 100zł. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.03.2017 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 Cześć, Dobre Duszyczki! Pisankę nr 2 od Żelki - poproszę za 100zł. Dziękuję No i zaraz zdrowsza się zrobiłam! :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 25.03.2017 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 Cześć, Dobre Duszyczki! Pisankę nr 2 od Żelki - poproszę za 100zł. Dziękuję :hug:pisanka Twoja ( na te chwile ) Dziekujemy pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 25.03.2017 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 SOBOTA Kochani do licytacji zapraszam , ten weekend ma byc Dominiki wszyscy chcemy zeby sie obudzila . U mnie za oknem szaro i ponuro nie wiem jak u Was , przegonmy wspolnie chmury do dziela !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 25.03.2017 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 Drodzy przyjaciele, nie odpuszczamy? Los Dominiki mocno w rękach forumowiczów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 25.03.2017 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 Sorrki, że mnie dzisiaj nie było, niestety, czasem życiowe sprawy zbyt mocno angażują Wierzę, że noc będzie nasza :)No to, co my tutaj mamy????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 25.03.2017 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 Jakos tak pustawo anSi liczylam na weekendowe szalenstwo , a tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 26.03.2017 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Witajcie ! No fakt - coś pustawo ? Jest tak słoneczny ranek - więc poproszę czapeczkę nr 8 ! za 30 zł . TAR - kupiłaś dwie czapeczki - pozwolisz , że "podbiorę" Ci tę z nr 8 ! Serdecznie pozdrawiam Wszystkich Wspaniałych Uczestników aukcji dla Dominiki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.03.2017 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Żeby ruszyło potrzeba nam więcej fantów. Dominikę czeka rok bardzo intensywnej rehabilitacji, to są ogromne koszty. To co mi dotychczas mamy, to jest bardzo ważne, ale jest to tylko kropla w morzu potrzeb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 26.03.2017 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 I tak jest nieźle. Pamiętajmy o tym. I myślimy, co dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.03.2017 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Redakcja nasza jak zawsze na duchu nas podnosi. No Kochani, myślimy, kombinujemy, szukamy..., święta idą..., okres w sam raz na to aby zrobić dobry uczynek i pomoc bliźniemu w potrzebie. Wystawiłam dwie pisanki, świeżutkie, jeszcze schną....,może znajdą się chętni. Tysiąc razy Wam się dobro zwróci jeśli o nie powalczycie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 26.03.2017 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 I tak jest nieźle. Pamiętajmy o tym. I myślimy, co dalej... Tak tak Szanowna Redakcjo musimy dzialac Redakcja nasza jak zawsze na duchu nas podnosi. No Kochani, myślimy, kombinujemy, szukamy..., święta idą..., okres w sam raz na to aby zrobić dobry uczynek i pomoc bliźniemu w potrzebie. Wystawiłam dwie pisanki, świeżutkie, jeszcze schną....,może znajdą się chętni. Tysiąc razy Wam się dobro zwróci jeśli o nie powalczycie! Zelciu czy Ty sama czy jakies elfy Tobie pomagaja w produkcji pisanek , jestes jak DOBRY DUCH FORUM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 26.03.2017 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Tak piekny dzien bo przeciez niedziele mamy nalezy zaczac od dobrych uczynkow Poprosze Zelciowa pisanke - nr 4 za 100zl. - nr 5 za 100 zl. KOCHANI PRZYBYWAJCIE I LICYTUJCIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 26.03.2017 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 MAMY 4505 zl. ale to jeszcze nie koniec ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.03.2017 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Edytko Kochana, no i widzisz jak Dobro działa. Jednemu każe wystawić coś, drugiemu coś zalicytować, trzeciemu się pomodlić, czwartemu patronować tej aukcji itd.... Dobrze jest być częścią tego wszystkiego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.03.2017 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Aha i jeśli Ktoś da taką samą przepiękna cenę jak Ty za takie pisanki, to ja dorobię kolejne. Ktoś chętny na pisankę za 100zł??? :wiggle:Mówcie tylko jaką a ja dorobię! Trzeba przecież ten licznik jeszcze jakoś do góry pociągnąć!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 26.03.2017 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Zelciu oby wiecej DOBRA sie dzisiaj pojawilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 26.03.2017 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Aha i jeśli Ktoś da taką samą przepiękna cenę jak Ty za takie pisanki, to ja dorobię kolejne. Ktoś chętny na pisankę za 100zł??? :wiggle:Mówcie tylko jaką a ja dorobię! Trzeba przecież ten licznik jeszcze jakoś do góry pociągnąć!!! Ja daje poprosze w takim kontekscie jak 4 i 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.03.2017 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Na to czekamy my wszyscy tutaj, Dominika i Jej Rodzice tam w klinice Budzik, no i Dobro też czeka! Kochani kto przekręci licznik do góry? Kto coś zalicytuje lub podaruje na aukcję? Działamy jeszcze! Niech Dobro będzie z nami!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.03.2017 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Ja daje poprosze w takim kontekscie jak 4 i 5 O żesz Ty! Błyskawico jedna! Że niby co, kolejne dwie dorobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts