anSi 30.03.2017 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2017 Komu, komu - dwa koszyki wiklinowe, całkiem spore, ręcznie dziergana serweta Frania, ręcznie malowany obraz młodej artystki - jeszcze bez właścicieli. Smutno im samym,, oj smuuuutno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 30.03.2017 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2017 Oto pisanki, cena aktualna tego kompletu 720zł. Kto..., khm..., da więcej? [ATTACH=CONFIG]385505[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]385506[/ATTACH] Zelciu Kochana Ty to jednak jestes , a te MOJE pisanki :psliczne sa , po prostu cudne ( nie powiem zebym ich nie chciala zatrzymac ) ale cel szczytny wiec sama zachecam do licytacji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 30.03.2017 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2017 6250 Odzyskuje wiare w ludzi Tego nie wie nikt. Chyba kilka dni przed świętami, aby fanty zdążyły dotrzeć REDAKCJO - czy jest już jakiś ostateczny termin zakończenia aukcji? Pewnie jeszcze tydzien powalczymy bo warto !!!!!! , a moze do niedzieli 9 kwietnia Wciaz zglaszaja sie do aukcji nowe " duszyczki " ( miejmy nadzieje , ze jeszcze kilka nowych osob sie pojawi ) Swieta , Swieta przepiekny czas , sprawmy zeby Dominika obudzila sie wkrotce - z niecierpliwoscia na to wszyscy czekamy kto zechce kupic jeszcze cegielke USMIECHU Dominiki tylko 10 zl. jeden usmiech , jedna cegielka ( mozna brac ile sie chce ) kazda osoba ktora kupi usmiech otrzyma przepiekny certyfikat aukcji . Pamiatka na cale zycie i wspanialy uczynek ( a przed swietami takie ucznki licza sie podwojnie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 31.03.2017 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 Dzień Doberek!!! Zapowiada się cudowny dzień, idealny na planowanie wakacji :wiggle: Np. tygodniowy wypadzik do 3-miasta Kamienna Góra to nie wiem czy nie najstarsza dzielnica Gdyni? Cudowne przedwojenne wille, klimat idealny,żeby przypomnieć sobie czytaną we wczesnej młodości książkę Fleszarowej-Muskat „Tak Trzymać”, o budowie Gdyni. Piszę to po to ,żeby uświadomić każdemu kto będzie chciał podbić stawkę, że tanio nie oddam! Ale próbujcie :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 31.03.2017 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 Dzieje się, dzieje. Prowadzimy aukcję do 9 kwietnia do godziny 22.00 Wszyscy otrzymają więc wylicytowane prace przed świętami. Kochani, w forum siła, by obudzić Dominikę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 31.03.2017 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 Dzień Doberek!!! Zapowiada się cudowny dzień, idealny na planowanie wakacji :wiggle: Np. tygodniowy wypadzik do 3-miasta Kamienna Góra to nie wiem czy nie najstarsza dzielnica Gdyni? Cudowne przedwojenne wille, klimat idealny,żeby przypomnieć sobie czytaną we wczesnej młodości książkę Fleszarowej-Muskat „Tak Trzymać”, o budowie Gdyni. Piszę to po to ,żeby uświadomić każdemu kto będzie chciał podbić stawkę, że tanio nie oddam! Ale próbujcie :yes: I to wszystko święta prawda, gorąco zachęcam. Gdybym nie była stąd - sama licytowałabym. A Nelcia to złoty człowiek, że taki skarb, w sezonie, nad samiutkim morzem, tak tanio zechciała oddać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 31.03.2017 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 Nie ma co - kolejny słoneczny dzień, niech i dzisiaj licznik zakręci koło. Może siódemka z przodu się zdarzy. Kto wie? Kto wie??? No, co? - Nie można pomarzyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 31.03.2017 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 Tak sobie przeglądam listę z fantami, a tam....Rabat wysokości 400 zł na kocioł z podajnikiem, cena wywoławcza - 100 zł Hej, budujący się - czy nikt nie ma w planach zakupu takiego kociołka? Rabacik do przygarnięcia. Warto skorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 31.03.2017 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 Dzień dobry i słoneczny.... trochę mnie nie było a tu już szósteczka z przodu się pojawiła.:wiggle:Pięknie. Pozdrawiam słonecznie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 31.03.2017 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 Szósteczka, szósteczką, my tu już na siódemkę pracujemy i do licytowania - zwłaszcza tych nieprzygarniętych jeszcze przez nikogo fantów zapraszamy. Do wzięcia - dwa całkiem spore koszyki wiklinowe, piękna serwetka Frania, oryginalny obraz młodej artystki ręcznie malowany, no i rabat na kociołek. Są też cegiełki uśmiechnięte do przygarnięcia.Podbijanie ceny już wylicytowanych fantów także mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 31.03.2017 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 Dzieje się, dzieje. Prowadzimy aukcję do 9 kwietnia do godziny 22.00 Wszyscy otrzymają więc wylicytowane prace przed świętami. Kochani, w forum siła, by obudzić Dominikę! To swietnie Droga Redakcjo , mamy jeszcze kilka dni zeby wylicytowac jak najwieksza kwote dla Dominiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 31.03.2017 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 Co tak cichutko ???? Brac , wybierac prosze Panstwa tyle pieknych rzeczy czeka na Was - na weekend warto zrobic u nas zakupy , jedyne w swoim rodzaju . ZAPRASZAMY !!!!!!! Dla Kazdego cos pieknego i niepowtarzalnego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 31.03.2017 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 Liczycie grosiaki w skarpetach, w skarbonkach, w kieszeniach?? Liczcie, liczcie - piękne fanty czekają. Skusi się ktoś na COŚ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 31.03.2017 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 Wszyscy w ogródkach, czy na zakupach? A może ktoś coś sobie przygarnie w tzw. międzyczasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 31.03.2017 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 Co za puuustyyy piąąąąteeek. Nuuuudaaaa...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.03.2017 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 Miałam nadzieję, że mi ktoś coś podkradnie jak mnie nie będzie..., a tu taaaka cisza. Kochani obraz do kupienia! Nie pozwalajcie aby młode talenty podupadły na duchu, bo nikt obrazu nie chce kupić... :bash:Za samą chęć pomocy tej Dziewczynce należy się podziękowanie w postaci kupna tego obrazu. Nie może tak być, że nikomu obraz nie jest potrzebny, ani koszyk z wikliny, ani serwetka... Przecież to forum budowlane, tu się buduje i urządza... Komu obraz, komu koszyczek, komu serwetka, kooomuuu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 31.03.2017 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 Ja myślę, że wszyscy się czają i ...w nocy zrobią skok na fanty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 31.03.2017 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 Poproszę trzy uśmiechnięte cegiełki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 31.03.2017 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 Wiedziałam, wiedziałam, że dobre wieści nadejdą nocą. Dziękuję swojaczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 01.04.2017 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2017 Kochani, nasza akcja na forum była pierwszą formą pomocy Dominice. A teraz... inni na nas patrzą. Dopingujemy siebie i Was, by realnie pomóc Misi... UDANEGO DNIA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts