Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Gorrrąca wiadomość z ostatniej chwili - wśród fantów - nowe dzieło wielkiego artysty Franciszka K. - piękny, kolorowy obraz z dedykacją :) Warto to arcydzieło mieć w swojej kolekcji :) Zapraszamy do licytowania :)
  • Odpowiedzi 640
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

anSi, dzięki :hug:

Chyba nawet nie jesteś w stanie sobie wyobrazić, jak bardzo jestem z tego dzieła Frankowskiego dumna.

Po dwóch niesamowitych aukcjach tu na Forum dla Frania, mogę wystawić jego prace na rzecz innego dziecka..

Dla nas to naprawdę duża sprawa i niesamowite przeżycie.

On idzie do przodu, rozwija się (wbrew lekarskim prognozom), gada - i to jak gada! - choć lekarze mu szans nie dawali, aparaty słuchowe (najlepsze na świecie) hulają pełną parą.. Jest w tym forum i ludziach tutaj moc pomagania. :hug:

Oby i Dominika kiedyś namalowała jakiś obrazek i wystawiła tu na aukcję na rzecz innego dziecka potrzebującego wsparcia.

2 miłe koleżanki Madzia i Ela płacą za 2 uśmiechy:yes: Dominiki

EDZIA fajne masz te kolezanki :hug:

Dzien dobry.

6 uśmiechów proszę.

Czy przekręciłam licznik na 7 ? :D

Milego dnia.

Ja zmykam dokończyć prace i w końcu do domku wyspać sie :sleep::sleep:

Dzień dobry!

Poproszę:

Obraz Franka "Wspaniały Zachód Słońca" - 50 zł

Ale fajnie :wiggle:Nasz Franek rośnie na wielkiego artystę!:wiggle:

.....

Po dwóch niesamowitych aukcjach tu na Forum dla Frania, mogę wystawić jego prace na rzecz innego dziecka..

Dla nas to naprawdę duża sprawa i niesamowite przeżycie.

On idzie do przodu, rozwija się (wbrew lekarskim prognozom), gada - i to jak gada! - choć lekarze mu szans nie dawali, aparaty słuchowe (najlepsze na świecie) hulają pełną parą.. Jest w tym forum i ludziach tutaj moc pomagania. :hug:

Oby i Dominika kiedyś namalowała jakiś obrazek i wystawiła tu na aukcję na rzecz innego dziecka potrzebującego wsparcia.

Bo tak TO właśnie działa, właśnie tak...:)

Edytowane przez anSi
TO
Piątkowa dobra wiadomość - 705000 grosików dla królewny Dominiki już na koncie. Pracujemy nad ósemką z przodu. Damy radę do niedzieli?

Dzien Dobry :hug:

Tak , Tak prosze sie budzic z obojetnosci i dorzucic cegielke z EMPATIA , Dominika czeka f035.gif f035.gif f035.gif

Sprawdzam, czy moje fanty jeszcze moje. :rolleyes: A Wy pięknie 7000 przekroczyliście!!! Człowiekowi od razu sił przybyło. :wiggle:
Sprawdzam, czy moje fanty jeszcze moje. :rolleyes: A Wy pięknie 7000 przekroczyliście!!! Człowiekowi od razu sił przybyło. :wiggle:

Zelus , a moje pisanki jak sie maja ostern(86).gif

Projekt ogrodu proszę 600zl :D

Mmelisko projekcik Twoj na te chwilke ;) ( zapytam tylko .... a co na to artix1 ?? :D )

Dobry wieczór :)

To ja poproszę cyprysowe chusteczki z ogniska Marymont za 100zł.

Maciejka2 dziekujemy pieknie :hug:

Dla kogo SWIADOMY USMIECH DOMINIKI - tylko u nas rozdajemy prawie za darmo , jeden usmiech za jedyne 10 zl. - mozna kupowac w ilosciach hurtowych , trzeba kupowc w ilosciach hurtowych .

Piekne usmiechy na pieky weekend ktos chetny ?? ostern114.gif ostern114.gif ostern114.gif