Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ostatni dzień. Wieści z Kliniki Budzik - Dominika reaguje na obecność osób. Ona wie, kto obok niej jest. Wie, ile robicie dla niej... A wierzymy głęboko, że podziękuje Wam osobiście na forum...

Dobre wieści.. Czekamy na Twój pierwszy świadomy uśmiech ....wybudzaj się Dominiko

• Odpowiedzi 640
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Szanowna redakcjo, na stronie z listą licytowanych przedmiotów zauważyłem, że licytuję "4. Jajko Wielkanocne Frania numer 3(14 cm)". Nastąpiła pomyłka, bo tego nie robiłem, a ktoś z forumowiczów to zrobił i może go przez to nie otrzymać. Do tego bigosu dorzucę jeszcze koszyki Wielkanocny nr.4 i 5, cenę podbiłem do 60zł za koszyczek, anSi podbiła cenę jednego z koszyków do 70, tylko nie wiemy którego niestety. Prosimy zatem o info od anSI i korekty na liście. Podziękował :)

No jak to który - ten biały. Koszyczek nr 1.Mój ci on :) Edytko - koszyczek nr 4 nie jest mój. Ja tylko jeden licytuję :)

Edytowane przez anSi
Poczytałam, posprawdzałam i wychodzi na to, że trochę namieszałam - oto tym sposobem mam dwa koszyki - nr 1 i nr 4. OK. Niech tak zostanie :)

anSi koszyczkow nigdy za duzo jak nie w Swieta to na zakupy moga sie przydac , a co ........ ostern(50).gif

Dzisiaj wazny dzien prosze Panstwa ostatni dzien licytacji , zapraszamy , zapraszamy moze pojawi sie ktos " nowy " wszystkie duszyczki mile widziane , a moze tak ktos chetny na USMIECH prosze kupowac ,nie ma sie co wstydzic zawsze taki dodatkowy zapas usmiechow mozna wykorzystac w trudnych chwilach .

Komu , komu USMIECHY ostern(63).gif zobaczcie jakie sympatyczne usmiechy sprzedajemy tylko brac , jedyne 10 zl. za jeden usmiech

Pusto, głucho, jakoby nikogo nie było. Nie wierzę, że Was tu nie ma. Śmiało - zachęcamy do podbierania, podbijania, podkradania, do wszystkiego tego złego, co to na dobre tylko wychodzi. FFFFFFszystkim. Bez wyjątku :)
:rolleyes:

Oto pisanki, cena aktualna tego kompletu 720zł. Kto..., khm..., da więcej? :lol2:

[ATTACH=CONFIG]385505[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]385506[/ATTACH]

To ja podbijam swoja cene ;) i poprosze komplet Zelciowych pisanek za 750 zl.

Witam,

Proszę 10 szt cegiełek dla mnie :)

Pozdrawiam !

Bardzo proszę kosiu 10 uśmiechów dla Ciebie:hug:

No i jak się sprawy mają? Przyczajeni w krzaczorach, by w ostatnich sekundach zaatakować, czy może teraz ktoś coś jeszcze komuś podbierze?

Pół godziny - dla nas nic, dla Dominiki pół godziny walki o życie, nie sen. Pomogliśmy Jej i jej Rodzicom, jeszcze możemy pomóc...

Ostatnie pół godziny aukcji...

Wracam z pracy , a tutaj NIC !!!!! ( prawie nic ) liczylam na totalne szalenstwo ostern(91).gif ostern(91).gif ostern(91).gif

Co sie dzieje ????? drodzy nasi Forumowicze jeszcze tylko kilka minut zapraszamy , licytujcie ostern(87).gif

EDZIA najbardziej usmiechnieta Kobieta na FM ostern126.gif SUPER

:):):) Edytko - uśmiech to świetne lekarstwo na wszystko

Komu jeszcze garsc usmiechow za jedyne 10 zl. sztuka a080.gif , komu wspaniale prace podarowane z serca f035.gif , malo czasu pozostalo prosze sie szybko decydowac ......
:):):) Edytko - uśmiech to świetne lekarstwo na wszystko

To prawda a105.gif a105.gif a105.gif oby i Dominika mogal sie USMIECHAC juz wkrotce