artix1 09.04.2017 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Swietny Gosc z Ciebie wiec chetnie powalcze z Toba przy okazji nastepnej licytacji , swietnie ze sie u nas pojawiles TAKICH OSOB WIECEJ NAM TRZEBA Przyjmuje wyzwanie. Następnym razem pójdziemy już na noże...takie plastikowe... turystyczne znaczy . Świetna zabawa z Wami, miło i sympatycznie i jakoś lżej na duszy się zrobiło. Trzeba sobie w miarę możliwości pomagać, bo kiedyś być może, takowej pomocy sami możemy potrzebować. Odpukać w niemalowane, ale życie płata różne figle. Niech moc będzie z nami wszystkimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 09.04.2017 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 To prawda...artix1- to objawienie TEJ licytacji. Takich nam tu trzeba. Dziękujemy i ...podziwiamy W takim świetnym towarzystwie, portfel sam się otwiera. U mnie miała być dodatkowo ta nieszczęsna zgubiona puszka, ale jakoś dałem radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 09.04.2017 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 (edytowane) Kosiu31-zrobię Ci kłopot-wyslij "moje" Jajko Wielkanocne numer 1 - wysokość 20 cm do Dominiki,do kliniki BUDZIK,zechcesz? Edytowane 9 Kwietnia 2017 przez Prababka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 09.04.2017 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Jutro powysyłam serwetki:)Przelew juz poszedł Zdrowia dla wszystkich i Wesołych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 09.04.2017 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Przyjmuje wyzwanie. Następnym razem pójdziemy już na noże...takie plastikowe... turystyczne znaczy . Świetna zabawa z Wami, miło i sympatycznie i jakoś lżej na duszy się zrobiło. Trzeba sobie w miarę możliwości pomagać, bo kiedyś być może, takowej pomocy sami możemy potrzebować. Odpukać w niemalowane, ale życie płata różne figle. Niech moc będzie z nami wszystkimi Juz zaczynam cwiczyc W takim świetnym towarzystwie, portfel sam się otwiera. U mnie miała być dodatkowo ta nieszczęsna zgubiona puszka, ale jakoś dałem radę Spoko jak powiesz gdzie mieszkasz to pomoge puszki szukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 09.04.2017 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Juz zaczynam cwiczyc Spoko jak powiesz gdzie mieszkasz to pomoge puszki szukac Do grudnia podejrzewam, że będę miał już co najmniej 5 DAN w szermierce nożykami plastikowymi, także łatwo ze mną nie będzie . Jeszcze trochę pogrzebię szpadelkiem w tutejszym lesie, a niedługo zostanę deportowany za niszczenie miejscowej flory. Nie będę Cię mieszał w ten średnio legalny proceder . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 09.04.2017 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Gratuluję i dziękuję Serdeczności dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.04.2017 02:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Przelew wykonany Dominiko Kochana wracaj szybko do zdrowia , jeszcze raz pozdrawiam wszystkich bioracych udzial w licytacji , spedzilam tutaj wspaniale dni z Wami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.04.2017 02:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Jutro powysyłam serwetki:) Zdrowia dla wszystkich i Wesołych Świąt! Wzajemnie :hug:i z niecierpliwoscia oczekuje na moje piekne serwetki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.04.2017 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Ja przelew wykonam pozniej, jak i swoj adres do pozostałych osób wyśle tez. Tak tak artix1 praca skończyła sie u mnie o 6tej, a ja oczy jak 5zl. Mogłabym isc teraz na pierwsza zmianę Miłego dnia życzę wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpis 10.04.2017 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Kosiu31-zrobię Ci kłopot-wyslij "moje" Jajko Wielkanocne numer 1 - wysokość 20 cm do Dominiki,do kliniki BUDZIK,zechcesz? Oj, Prababko, ubiegłaś mnie:D Bo mnie olśniło, że nasz Franek K.- wschodząca gwiazda malarstwa - stworzył swoja dzieło dla dziewczynki w szpitalu, żeby miała kolorowo. I choć serce chciałoby "Wspaniały Zachód Słońca" dla siebie, to Dominika jest ważniejsza! Proszę w takim razie AgnesK, o przesłanie dzieła Franka do kliniki dla Dominiki ( A ja może kiedyś wylicytuję kolejne dzieło Frania tylko dla siebie ) Serdeczności dla wszystkich!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpis 10.04.2017 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Aha, nie mogę wysłać adresu, bo nie działają mi opcje wysyłania prywatnych wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 10.04.2017 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Przelew wykonany ! Życzę Dominice szybkiego powrotu do zdrowia !:stirthepot: Spokojnych i pięknych Świat Wielkiej Nocy dla Wszystkich tu biorących udział ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.04.2017 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 (edytowane) Dziewczyny, a czy to na pewno tak można do kliniki Budzik wysyłać dla pacjentów? bpis ja mam Twój adres, komu jeszcze go przesłać w pw? Aha, i proszę napisz czy się zmienił czy dalej ten sam na ul. S? Edytowane 10 Kwietnia 2017 przez Żelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.04.2017 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 osoby, ktore wylicytowaly nalewki prosze o kontakt Nelka ty niestety musisz poczekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 10.04.2017 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Dziewczyny, a czy to na pewno tak można do kliniki Budzik wysyłać dla pacjentów? bpis ja mam Twój adres, komu jeszcze go przesłać w pw? Aha, i proszę napisz czy się zmienił czy dalej ten sam na ul. S? Na pewno można wysłać do kliniki Budzik w Warszawie, na nazwisko Dominika Kosek. Adres Kliniki Budzik: aleja Dzieci Polskich 20; 04-730 Warszawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpis 10.04.2017 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 (edytowane) ...bpis ja mam Twój adres, komu jeszcze go przesłać w pw? ... Oj, Żelko kochana, nic się nie zmieniło ( na ul. So...) Wyślij adres, proszę, Romanie 101. Dzięki serdeczne Oj, najważniejsze - przelew poszedł! Edytowane 10 Kwietnia 2017 przez bpis przelew poszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.04.2017 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 (edytowane) Redakcjo dziękujemy za bardzo ważną informację! bpis, o matko, jak to ul. So, ja mam Spó... Edytowane 10 Kwietnia 2017 przez Żelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kontradmiral86 10.04.2017 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Dziękuję, że mogłam kolejny raz uczestniczyć w aukcji:-) Przelew już poszedł. Niestety również nie mogę wysłać prywatnej wiadomości Pozdrawiam i życzę Wszystkim RADOSNYCH ŚWIĄT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.04.2017 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Haniu, do kogo wysłać adres? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts