Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

BUDZIMY ŚPIĄCĄ KRÓLEWNĘ - Pomóżmy Dominice obudzić się - TU LICYTOWALIŚMY

Recommended Posts

Znamy sie nie od dzis ;)

Prawda EdytoM. Jak my tu wszyscy - tylko cosik "nowych" mało przybywa. A przydałoby się zamachnąć licznikiem taj porządnie :)

No to dobrego dnia Szanowni Kochani. Niech się kręci :)

• Odpowiedzi 640
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Udanego dnia i nowych uczestników aukcji :)

Dzień dobry, dołączam i udanego dnia!!!... a propos nowych uczestników ....

Ja kupuję 5 cegiełek :)

serdecznie witamy nową uczestniczkę i pięknie dziękujemy:hug:

Dzień dobry :bye:

moje Ci one :D Pora na kawę za 100zl poproszę :)

Słuszna decyzja Mmeliso ...kawa z rana jak śmietana:yes: zwłaszcza jak za oknem szaro i deszczowo.

W Gdańsku słonecznie, wiosennie, lekko wietrznie :) Niech się rozprzestrzenia i dobre wieści nawiewa :)

Komu licznik na czwórkę uda się przekręcić? Jeszcze tylko niecała stóweczka :)

.. a propos nowych uczestników .... serdecznie witamy nową uczestniczkę i pięknie dziękujemy:hug:

I na kolejne nowe duszyczki czekamy. Warto do nas dołączyć. Dobra zabawa, dobre towarzystwo, mooooc dobrych uczynków, co to zmarszczki na ciele i duszy wygładzają. No po prostu WARTO :)

W Gdańsku słonecznie, wiosennie, lekko wietrznie :) Niech się rozprzestrzenia i dobre wieści nawiewa :)

Komu licznik na czwórkę uda się przekręcić? Jeszcze tylko niecała stóweczka :)

Szczęściara.

Jak pisałam u mnie paskudnie ciśnienie trzeba czymś podwyższyć... :stirthepot:

Dla równego, mojego rachunku i przekręcenia licznika na czwóreczkę ...anSi dorzucam sobie jeszcze 5 uśmiechów Dominiki:)

Edziu kochana - ciśnienie - mam nadzieję - wyrównane :) Jeszcze tylko uśmiech na twarz, bo .......4000 - jak nic na liczniku mamy :)

A nawet 4015 :)

A proszę Haniu- słoneczna :)

Opuszczam Was teraz - bo mniej przyjemne zajęcia przede mną. Życzę wielu zamachów na nasze forumowe koło fortuny. Niech się kręci :)

A nie ma nikt jakieś naleweczki, serweteczki, poduszeczki, słoiczka domowych przysmaków.., do wystawienia? Jakiś nieudany prezent świąteczny nie leży gdzieś tam w szafie i udaje, że jest potrzebny??? A tutaj wszystkooo jest potrzebne i pożyteczne. Prosimy poszperać i śmiało wystawiać, a chętni na pewno się znajdą. :wiggle:

Witam wszystkich serdecznie, cieszę się że mogę dołożyć od siebie przysłowiowe pięć groszy, w sobotę po powrocie z delegacji wystawię na licytację wiśniową nalewkę którą końcem lata "wystrugała" moja małżonka, jest bardzo niepozorna - klarowna, słodka i naprawdę rozgrzewa.

Super grzeesiek, bardzo się cieszymy! No patrz, jakoś czułam zapach wiśniówki w powietrzu,bo razem pisaliśmy.:)

Prababko kochana, Ty się już naszydełkowałaś i to nie mało, ale jeśli chcesz to kolor nie ma znaczenia. Ja bardziej chciałam przywołać tutaj Tych co to jeszcze się wahają, bo myślą, że nic nie mogą zrobić, a to wcale nie prawda, bo mogą zrobić bardzo dużo darując choćby małą cegiełkę dla Dominiki.

No, żeby nasza Prababka po nocach na szydełku robiła serwetki, a wcale tak dużo z forum nie korzysta. Przyleci wesprzeć i leci dalej, pracować na kolejne aukcję... A gdzie stali bywalcy, haaaalo.. Nie tylko budową człowiek żyję. ;-) Jest tam Ktoś kto się czai? Proszę przestać się czaić i śmiało tutaj działać. Z resztą cegiełka to też budowlana rzecz! Jeszcze jak!!! ;)