anSi 23.03.2017 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 Znamy sie nie od dzis Prawda EdytoM. Jak my tu wszyscy - tylko cosik "nowych" mało przybywa. A przydałoby się zamachnąć licznikiem taj porządnie No to dobrego dnia Szanowni Kochani. Niech się kręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 23.03.2017 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 Udanego dnia i nowych uczestników aukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 23.03.2017 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 Udanego dnia i nowych uczestników aukcji Dzień dobry, dołączam i udanego dnia!!!... a propos nowych uczestników .... Ja kupuję 5 cegiełek serdecznie witamy nową uczestniczkę i pięknie dziękujemy:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.03.2017 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 Dzień dobry Ogromnie się cieszę z tak wysokich cen za ksiażki Redakcjo, Mmeliso A teraz do roboty - chciałabym (ponownie) przebić Melisę o dyszkę 7. Pora na kawę - Mmelisa 40 zł moje Ci one Pora na kawę za 100zl poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 23.03.2017 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 Dzień dobry moje Ci one Pora na kawę za 100zl poproszę Słuszna decyzja Mmeliso ...kawa z rana jak śmietana:yes: zwłaszcza jak za oknem szaro i deszczowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 23.03.2017 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 W Gdańsku słonecznie, wiosennie, lekko wietrznie Niech się rozprzestrzenia i dobre wieści nawiewa Komu licznik na czwórkę uda się przekręcić? Jeszcze tylko niecała stóweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 23.03.2017 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 .. a propos nowych uczestników .... serdecznie witamy nową uczestniczkę i pięknie dziękujemy:hug: I na kolejne nowe duszyczki czekamy. Warto do nas dołączyć. Dobra zabawa, dobre towarzystwo, mooooc dobrych uczynków, co to zmarszczki na ciele i duszy wygładzają. No po prostu WARTO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 23.03.2017 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 W Gdańsku słonecznie, wiosennie, lekko wietrznie Niech się rozprzestrzenia i dobre wieści nawiewa Komu licznik na czwórkę uda się przekręcić? Jeszcze tylko niecała stóweczka Szczęściara. Jak pisałam u mnie paskudnie ciśnienie trzeba czymś podwyższyć... Dla równego, mojego rachunku i przekręcenia licznika na czwóreczkę ...anSi dorzucam sobie jeszcze 5 uśmiechów Dominiki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 23.03.2017 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 Edziu kochana - ciśnienie - mam nadzieję - wyrównane Jeszcze tylko uśmiech na twarz, bo .......4000 - jak nic na liczniku mamy A nawet 4015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kontradmiral86 23.03.2017 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 Ręka w kieszeni - toskańskie za 100 zł poproszę Pozdrawiam słonecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 23.03.2017 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 A proszę Haniu- słoneczna Opuszczam Was teraz - bo mniej przyjemne zajęcia przede mną. Życzę wielu zamachów na nasze forumowe koło fortuny. Niech się kręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 23.03.2017 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 Dzien Dobry To ja poprosze : - Toskanskie wspomnienia za 120 zl. - oliwkowy gaj 70 zl. - prowansja 70 zl. Milego dnia dla Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzeesiek 23.03.2017 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 Dobry wieczórczapeczka nr.6 przebijam na 30 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 23.03.2017 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 Ooo, jak miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 23.03.2017 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 Nowi licytujący pojawiaja się Witamy Cię Grześku Powoli czołgamy się do piątki z przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzeesiek 23.03.2017 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 Witam wszystkich serdecznie, cieszę się że mogę dołożyć od siebie przysłowiowe pięć groszy, w sobotę po powrocie z delegacji wystawię na licytację wiśniową nalewkę którą końcem lata "wystrugała" moja małżonka, jest bardzo niepozorna - klarowna, słodka i naprawdę rozgrzewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.03.2017 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 A nie ma nikt jakieś naleweczki, serweteczki, poduszeczki, słoiczka domowych przysmaków.., do wystawienia? Jakiś nieudany prezent świąteczny nie leży gdzieś tam w szafie i udaje, że jest potrzebny??? A tutaj wszystkooo jest potrzebne i pożyteczne. Prosimy poszperać i śmiało wystawiać, a chętni na pewno się znajdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.03.2017 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 Witam wszystkich serdecznie, cieszę się że mogę dołożyć od siebie przysłowiowe pięć groszy, w sobotę po powrocie z delegacji wystawię na licytację wiśniową nalewkę którą końcem lata "wystrugała" moja małżonka, jest bardzo niepozorna - klarowna, słodka i naprawdę rozgrzewa. Super grzeesiek, bardzo się cieszymy! No patrz, jakoś czułam zapach wiśniówki w powietrzu,bo razem pisaliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 23.03.2017 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 Żelko,no mam serweteczkę małą,jak te oliwkowe:)Powiedzcie jaki kolor wstawić,trochę mam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.03.2017 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 Prababko kochana, Ty się już naszydełkowałaś i to nie mało, ale jeśli chcesz to kolor nie ma znaczenia. Ja bardziej chciałam przywołać tutaj Tych co to jeszcze się wahają, bo myślą, że nic nie mogą zrobić, a to wcale nie prawda, bo mogą zrobić bardzo dużo darując choćby małą cegiełkę dla Dominiki. No, żeby nasza Prababka po nocach na szydełku robiła serwetki, a wcale tak dużo z forum nie korzysta. Przyleci wesprzeć i leci dalej, pracować na kolejne aukcję... A gdzie stali bywalcy, haaaalo.. Nie tylko budową człowiek żyję. Jest tam Ktoś kto się czai? Proszę przestać się czaić i śmiało tutaj działać. Z resztą cegiełka to też budowlana rzecz! Jeszcze jak!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts