Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

BUDZIMY ŚPIĄCĄ KRÓLEWNĘ - Pomóżmy Dominice obudzić się - TU LICYTOWALIŚMY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 640
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Działamy jeszcze! Niech Dobro będzie z nami!!! :yes:

To ja poprosze Zelciowe :

- pisanka nr 6 - 100 zl.

- pisanka nr 7 - 100 zl.

Zelcia licytuje w ciemno wiec juz nie masz wyjscia DORABIAJ 2 sztuki ostern(54).gif

Jakie fajne pisankowe szaleństwo :) Żelkowe pisanki to światowej klasy są. Warto cenę windować. Wiem, co mówię.

Słoneczna niedziela, może natchnie kogoś do poszperania w kieszeniach, w portfelu, w skarbonce.....

anSi u mnie akurat pada deszcz od wczoraj :( , ale tym bardziej trzeba chmury przegonic zeby sloneczko zobaczyc n015.gif

A Zelkowe cudnosci po prostu CUDNE SA mam kilka jej prac z poprzednich licytacji , brak slow zeby je opisac bo jak opiszesz cos co robione jest SERCEM h020.gif

Tak samo jest z pracami Dzieci z Ogniska Marymont , sa przepiekne !!!!!! zdjecia nie oddaja tego , licytujcie Kochani cel szczytny :hug:

No nie ma szans na Żelciowe pisanki. Ale to dobrze, to bardzo dobrze. Niech się dzieje :)

Komuś się może nuuuuuudzii??? No to może zakręci kolem? Zapraszamy :)

To masz pracowita niedziele :D

O nie, nie nie, to nie praca. Pomaganie to przyjemność. Przecież, kto jak to, ale tuuutaj to każdy o tym wie. :yes:

Pisanki zagruntowane i wysychają. Kcesz wszystkie w tym stylu nowoczesnym, czy dać jakąś tradycyjną?

Kto przekręci 5000zł? :stirthepot:

O nie, nie nie, to nie praca. Pomaganie to przyjemność. Przecież, kto jak to, ale tuuutaj to każdy o tym wie. :yes:

Pisanki zagruntowane i wysychają. Kcesz wszystkie w tym stylu nowoczesnym, czy dać jakąś tradycyjną?

Kto przekręci 5000zł? :stirthepot:

Zelciu w stylu nowoczesnym poprosze :yes:

Czy ktoś słyszał, czy ktoś wie, że na liczniku już 4905?

DO piąteczki z przodu już tylko kilka kroczków. No to jak, zachęcę kogoś?

Skrzydła w górę, Edyto. Dobre wieści przychodzą w najmniej spodziewanym momencie :) Jeszcze będzie normalnie, jeszcze będzie przepięknie :)

Masz racje anSi to zeby te niedziele ladnie zakonczyc podbijam wszystkie moje pisanki o 20 zl.

Pisanki 4,5,6,7,8,9 po 120 zl. poprosze

f035.gif f035.gif f035.gif

anSi zakrecisz kolem , czyn honory :D