Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

BUDZIMY ŚPIĄCĄ KRÓLEWNĘ - Pomóżmy Dominice obudzić się - TU LICYTOWALIŚMY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 640
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzien dobry

od SUSPENSER

2. Projekt ogrodu, cena wywoławcza (Trzy koncepcje zagospodarowania terenu do wyboru) za 500 zl poprosze :)

Mmelisko prpjekt zagospodarowania na te chwile Twoj :yes:

Ja nie Artix co prawda ale ten sam klimat pobytu :p wiec poprosze obie te rzeczy po wywolawczej :yes:

Superrrrrrrrrr wszystkie nasze fanty maja juz swoich wlascicieli :hug:

....Superrrrrrrrrr wszystkie nasze fanty maja juz swoich wlascicieli :hug:

Niestety nie :( Kocioł jeszcze czeka, a raczej rabat na jego zakup. Może jednak ktoś z aktualnie wyposażających nowiuteńki domek albo remontujący stary - skusi się - byłoby suuuper fajnie i SUSPENSEROWI nie byłoby przykro :yes:

EdytkaM szaleje, to ja tak po cichutku powiem Państwu w tajemnicy, że.... już 6690 na naszym licytacyjnym koncie. Ostatni poniedziałek jeszcze trwa....Może ktoś lubi poniedziałki - zwłaszcza ostatnie - i coś sobie wśród tylu pięknych fantów wypatrzy, kogoś przelicytuje, komuś coś podbierze. Bawmy się dobrze, a przy okazji pożytek z tego dla Dominiki niech będzie :) Edytowane przez anSi

To ja w takim razie przekrecam licznik na 7 z przodu...czapeczka nr 4 za 30zl :D :wiggle:

Niech to bedzie szczesliwa siodemka na chwile obecna...

No i jedna siódemka pojawiła się. Mamy 6700. Dzięki Mmeliso :)

Ale....nie o te, nie o te siódemke sie rozchodzi :)

Jeszcze trzysta złotóweczek do zmiany kodu i siódemki z przodu.

Niestety nie :( Kocioł jeszcze czeka, a raczej rabat na jego zakup. Może jednak ktoś z aktualnie wyposażających nowiuteńki domek albo remontujący stary - skusi się - byłoby suuuper fajnie i SUSPENSEROWI nie byłoby przykro :yes:

Wlasnie tez przypomnialam sobie w ciagu dnia , ze jeszcze rabat do odebrania na zakup kotla :o moze jednak ktos cos ?! :bye:

EdytkaM szaleje, to ja tak po cichutku powiem Państwu w tajemnicy, że.... już 6690 na naszym licytacyjnym koncie. Ostatni poniedziałek jeszcze trwa....Może ktoś lubi poniedziałki - zwłaszcza ostatnie - i coś sobie wśród tylu pięknych fantów wypatrzy, kogoś przelicytuje, komuś coś podbierze. Bawmy się dobrze, a przy okazji pożytek z tego dla Dominiki niech będzie :)

Fanty CUDNE sama wylicytowalam ( na te chwile :p ) przepiekne przedmioty , zabawa przednia a tak jak anSi pisze pozytek z niej dla Dominiki , a i dla nas licytujacych ktorzy przeciez z serca oferuja swoje grosiki ogromna satysfakcja z tego , ze mozemy zrobic cos dobrego :hug:

Dzien dobry

od SUSPENSER

2. Projekt ogrodu, cena wywoławcza (Trzy koncepcje zagospodarowania terenu do wyboru) za 500 zl poprosze :)

artix1 czy Ty to widzisz ??? wlasnie Mmeliska pod:lol2:czyla Tobie trzy koncepcje zagospodarowania terenu dajac cale 5 stow i co Ty na to ??? A jak ja swojego Aniolka numer 1 w niedlugim czasie odbiore ( moze :p ) to zostaniesz gloutki , golutki jak ten przyslowiowy SWIETY TURECKI :lol2: .

artix1 czy Ty to widzisz ??? wlasnie Mmeliska pod:lol2:czyla Tobie trzy koncepcje zagospodarowania terenu dajac cale 5 stow i co Ty na to ??? A jak ja swojego Aniolka numer 1 w niedlugim czasie odbiore ( moze :p ) to zostaniesz gloutki , golutki jak ten przyslowiowy SWIETY TURECKI :lol2: .

Buhahaha :lol2:

No i wtorek . Ostatni wtorek kochani - niech posypią się grosiki dla Królewny Dominiki :) Dzisiaj polecamy uśmiechnięte cegiełki dla uśmiechniętych człowieków - aby wybudować coś pożytecznego :) Niech się dzieje....