Nelli Sza 04.04.2017 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 Poproszę trzy cegiełki uśmiechu :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 04.04.2017 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 Poproszę trzy cegiełki uśmiechu :hug: Nelli - szczęśliwa posiadaczko 5 uśmiechów:):):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 04.04.2017 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 Uśmiechy dziś mają wzięcie...moje koleżanki z pracy dołączają do licytacji.1. AsiaP 2 szt - 20 zł2. Ania F - 4 szt. 40 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 04.04.2017 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 Kochane Dziewczyny niech Wam sie kreci :hug:niestety musze do pracy zmykac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 04.04.2017 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 artix1 czy Ty to widzisz ??? wlasnie Mmeliska pod:lol2:czyla Tobie trzy koncepcje zagospodarowania terenu dajac cale 5 stow i co Ty na to ??? A jak ja swojego Aniolka numer 1 w niedlugim czasie odbiore ( moze ) to zostaniesz gloutki , golutki jak ten przyslowiowy SWIETY TURECKI . Co ja na to, co ja na to?! Serca nie macie kobitki sympatyczne, projekt rozumiem, ale groźby niekaralne dotyczące Aniołka (mój ci on) nr.1 ?! Skandal, skandal i ten no skandal. Bierę szpadel i lezę do lasu, szukać puszki z kasą na czarną godzinę, com ją gdzieś tam zagrzebał. Zakopałem sejfik pod brzózką czy sosenką? Pierona, sam już nie wiem . Jakbym się zgubił albo jakiś łoś mnie zeżarł na obiad, to kredytowo proszę projekt ogrodu za 550zet . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 04.04.2017 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 artix1- hop, hop, hoop. wyłaź z lasu. Projekt chwilowo Twój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 04.04.2017 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 Ostatni wtorek dobiega powoli końca, czy uda mu się doczekać wymarzonej siódemki z przodu? Jeszcze tylko 130 zł brakuje..... Jakby tak ktoś coś, a może ...coś......i ...jeszcze coś.....Tak mi się marzy...jakoś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 04.04.2017 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 Wtorek nie zdąży już raczej, może ostatnia licytacyjna środa siódemkę dogoni - dobrej spokojnej nocy wszystkim podglądającym, Niech moc będzie z Wami, a grosiki w skarbonkach niech się mnożą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 05.04.2017 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2017 Co ja na to, co ja na to?! Serca nie macie kobitki sympatyczne, projekt rozumiem, ale groźby niekaralne dotyczące Aniołka (mój ci on) nr.1 ?! Skandal, skandal i ten no skandal. Bierę szpadel i lezę do lasu, szukać puszki z kasą na czarną godzinę, com ją gdzieś tam zagrzebał. Zakopałem sejfik pod brzózką czy sosenką? Pierona, sam już nie wiem . Jakbym się zgubił albo jakiś łoś mnie zeżarł na obiad, to kredytowo proszę projekt ogrodu za 550zet . artix1 czy Ta puszka odnaleziona aby zostala ??? bo moze nie nastala czarna godzina ale kaska sie przydac moze podczas licytacji . Tylko nam sie nie zapodziewaj w tym lesie bo uznamy , ze celowo dales sie zezrec temu losiowi , albo lososiowi . Siem prosze meldowac w srode tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 05.04.2017 01:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2017 proszę projekt ogrodu za 550zet . Mmelisko znamy sie nie od dzisiaj i jak Ty ten projekt ogrodu odpuscisz no to ja nie wiem co zrobie ... chyba sama go wezme i wylicytuje , atrix1 poszedl w las wiec moze nie zauwazy , ze Ty Jemu znow podebralas projekcik :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 05.04.2017 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2017 Edytka kusi, kusi, motywuje - a tymczasem środa nastała. Ostatnia środa. Ostatnia szansa na środowy wyjątkowy zakup, na środowy wyjątkowy uśmiech cegiełkowy, na wszystko. Niech będzie to udana, słoneczna środa. Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 05.04.2017 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2017 Witajcie , witajcie srodowo , ale ze co tak cichutko gdzie licytujacy ???? tylko ja , anSi i echo ?? echo gra ?? Chyba , ze chcecie byc jak ta czwarta ksiega Pana Tadeusza : dyplomatyka i lowy . Dyplomatycznie wyczekujecie do ostatniej niedzieli , do samego konca , a pozniej LOWY . Nie bierzcie przykladu z artix1 bo ten wlasnie w las poszedl i tyle go widzieli . Nie ma co czekac na ostatnia chwile :no: ZAPRASZAMY po koszyczki , po jajeczka , po serwetki , po sliczne prace dzieci z Ogniska Marymont i wiele innych wspanialosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 05.04.2017 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2017 Przyjdą? nie przyjdą? przyjdą? nie przyjdą ? - idę wróżyć z fusów kawy......takich cudów jeszcze nie było, żeby tak NIKT i NIIIC???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 05.04.2017 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2017 Nie bierzcie przykladu z artix1 bo ten wlasnie w las poszedl i tyle go widzieli Byłem w lesie, byłem to prawda. Zagrzałem szpadel do czerwoności, szukałem puszki z kasą pod brzózkami, pod sosenkami i chyba to był zły trop. Teren wygląda jak po przejściu stada wygłodniałych dzików, a puchy brak. Już zacząłem grzebać w glebie w okolicy takiej ładnej skałki, bo coś mi tam zaświtało, ale niedaleko zaszeleściły zarośla i musiałem przerwać poszukiwania. Nie chcę ryzykować kurka, nie wiem kiedy łosie mają okres godowy, a ja nieuzbrojony i sam pod skałką . Znowu kredytowo do czasu zaniku amnezji, koszyczki Wielkanocne 4 i 5 za 60 złotówek i dorzucam 2 dyszki do projektu ogrodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 05.04.2017 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2017 ...Nie chcę ryzykować kurka, nie wiem kiedy łosie mają okres godowy, a ja nieuzbrojony i sam pod skałką . Znowu kredytowo do czasu zaniku amnezji, koszyczki Wielkanocne 4 i 5 za 60 złotówek i dorzucam 2 dyszki do projektu ogrodu. Łosie łosiami...dobrze, że z tego niebezpiecznego lasu wylazłeś, ale mój koszyczek NA PEWNO nie jest Ci do szczęścia potrzebny... Daję za niego 70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 05.04.2017 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2017 Jeszcze tylko 80 zł do magicznej siódemki z przodu. Uda się jeszcze dzisiaj, czy na czwartek przekładamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 06.04.2017 01:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 anSi zobaczymy co czwartek przyniesie oby wiecej osob przyszlo licytowac bo tak jakos pustawo sie zrobilo dobrze , ze artix1 sie odnalazl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 06.04.2017 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 Ostatni czwartek, a my powolutko pełzamy do mini-celu - 7000. Aktualnie na koncie 6920 Dobrego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 06.04.2017 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 Milego dnia Kochani Czekamy na WAS , ktos moze cos - Swieta za rogiem , jakis prezent sobie , a moze najblizszym chcielibyscie zrobic ? Tylko u nas wyjatkowe prezenty ZAPRASZAMY !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 06.04.2017 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 Ostatni czwartek, a my powolutko pełzamy do mini-celu - 7000. Aktualnie na koncie 6920 Dobrego dnia Powolutku, powolutku - machina się rozkręca - oby do niedzieli kręciła się pełną parą 2 miłe koleżanki Madzia i Ela płacą za 2 uśmiechy:yes: Dominiki No to mamy 6940 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts