Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

BUDZIMY ŚPIĄCĄ KRÓLEWNĘ - Pomóżmy Dominice obudzić się - TU LICYTOWALIŚMY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 640
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

artix1 czy Ty to widzisz ??? wlasnie Mmeliska pod:lol2:czyla Tobie trzy koncepcje zagospodarowania terenu dajac cale 5 stow i co Ty na to ??? A jak ja swojego Aniolka numer 1 w niedlugim czasie odbiore ( moze :p ) to zostaniesz gloutki , golutki jak ten przyslowiowy SWIETY TURECKI :lol2: .
Co ja na to, co ja na to?! Serca nie macie kobitki sympatyczne, projekt rozumiem, ale groźby niekaralne dotyczące Aniołka (mój ci on) nr.1 ?! Skandal, skandal i ten no skandal. Bierę szpadel i lezę do lasu, szukać puszki z kasą na czarną godzinę, com ją gdzieś tam zagrzebał. Zakopałem sejfik pod brzózką czy sosenką? Pierona, sam już nie wiem :D. Jakbym się zgubił albo jakiś łoś mnie zeżarł na obiad, to kredytowo proszę projekt ogrodu za 550zet :p.

Ostatni wtorek dobiega powoli końca, czy uda mu się doczekać wymarzonej siódemki z przodu? Jeszcze tylko 130 zł brakuje.....

Jakby tak ktoś coś, a może ...coś......i ...jeszcze coś.....Tak mi się marzy...jakoś....

Wtorek nie zdąży już raczej, może ostatnia licytacyjna środa siódemkę dogoni - dobrej spokojnej nocy wszystkim podglądającym, Niech moc będzie z Wami, a grosiki w skarbonkach niech się mnożą :)

Co ja na to, co ja na to?! Serca nie macie kobitki sympatyczne, projekt rozumiem, ale groźby niekaralne dotyczące Aniołka (mój ci on) nr.1 ?! Skandal, skandal i ten no skandal. Bierę szpadel i lezę do lasu, szukać puszki z kasą na czarną godzinę, com ją gdzieś tam zagrzebał. Zakopałem sejfik pod brzózką czy sosenką? Pierona, sam już nie wiem :D. Jakbym się zgubił albo jakiś łoś mnie zeżarł na obiad, to kredytowo proszę projekt ogrodu za 550zet :p.

artix1 czy Ta puszka odnaleziona aby zostala ??? bo moze nie nastala czarna godzina ale kaska sie przydac moze :p podczas licytacji . Tylko nam sie nie zapodziewaj w tym lesie bo uznamy , ze celowo dales sie zezrec temu losiowi , albo lososiowi :p . Siem prosze meldowac w srode tutaj :bye:

proszę projekt ogrodu za 550zet :p.

Mmelisko znamy sie nie od dzisiaj i jak Ty ten projekt ogrodu odpuscisz no to ja nie wiem co zrobie ... chyba sama go wezme :yes: i wylicytuje , atrix1 poszedl w las wiec moze nie zauwazy , ze Ty Jemu znow podebralas projekcik :lol2::lol2::lol2:

Edytka kusi, kusi, motywuje - a tymczasem środa nastała. Ostatnia środa. Ostatnia szansa na środowy wyjątkowy zakup, na środowy wyjątkowy uśmiech cegiełkowy, na wszystko. Niech będzie to udana, słoneczna środa. Dzień dobry :)

Witajcie , witajcie srodowo :hug:, ale ze co tak cichutko gdzie licytujacy ???? :( tylko ja , anSi i echo ?? echo gra ?? Chyba , ze chcecie byc jak ta czwarta ksiega Pana Tadeusza : dyplomatyka i lowy . Dyplomatycznie wyczekujecie do ostatniej niedzieli , do samego konca , a pozniej LOWY :D .

Nie bierzcie przykladu z artix1 bo ten wlasnie w las poszedl i tyle go widzieli :lol2: .

Nie ma co czekac na ostatnia chwile :no::no::no: ZAPRASZAMY po koszyczki , po jajeczka , po serwetki , po sliczne prace dzieci z Ogniska Marymont i wiele innych wspanialosci :yes:

Nie bierzcie przykladu z artix1 bo ten wlasnie w las poszedl i tyle go widzieli :lol2:
Byłem w lesie, byłem to prawda. Zagrzałem szpadel do czerwoności, szukałem puszki z kasą pod brzózkami, pod sosenkami i chyba to był zły trop. Teren wygląda jak po przejściu stada wygłodniałych dzików, a puchy brak. Już zacząłem grzebać w glebie w okolicy takiej ładnej skałki, bo coś mi tam zaświtało, ale niedaleko zaszeleściły zarośla i musiałem przerwać poszukiwania. Nie chcę ryzykować kurka, nie wiem kiedy łosie mają okres godowy, a ja nieuzbrojony i sam pod skałką :D. Znowu kredytowo do czasu zaniku amnezji, koszyczki Wielkanocne 4 i 5 za 60 złotówek i dorzucam 2 dyszki do projektu ogrodu.

...Nie chcę ryzykować kurka, nie wiem kiedy łosie mają okres godowy, a ja nieuzbrojony i sam pod skałką :D. Znowu kredytowo do czasu zaniku amnezji, koszyczki Wielkanocne 4 i 5 za 60 złotówek i dorzucam 2 dyszki do projektu ogrodu.

Łosie łosiami...dobrze, że z tego niebezpiecznego lasu wylazłeś, ale mój koszyczek NA PEWNO nie jest Ci do szczęścia potrzebny...:) Daję za niego 70 :)

Ostatni czwartek, a my powolutko pełzamy do mini-celu - 7000.

Aktualnie na koncie 6920

Dobrego dnia :)

Powolutku, powolutku - machina się rozkręca - oby do niedzieli kręciła się pełną parą :stirthepot:

2 miłe koleżanki Madzia i Ela płacą za 2 uśmiechy:yes: Dominiki

No to mamy 6940