Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

BUDZIMY ŚPIĄCĄ KRÓLEWNĘ - Pomóżmy Dominice obudzić się - TU LICYTOWALIŚMY

Recommended Posts

Gorrrąca wiadomość z ostatniej chwili - wśród fantów - nowe dzieło wielkiego artysty Franciszka K. - piękny, kolorowy obraz z dedykacją :) Warto to arcydzieło mieć w swojej kolekcji :) Zapraszamy do licytowania :)

• Odpowiedzi 640
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

anSi, dzięki :hug:

Chyba nawet nie jesteś w stanie sobie wyobrazić, jak bardzo jestem z tego dzieła Frankowskiego dumna.

Po dwóch niesamowitych aukcjach tu na Forum dla Frania, mogę wystawić jego prace na rzecz innego dziecka..

Dla nas to naprawdę duża sprawa i niesamowite przeżycie.

On idzie do przodu, rozwija się (wbrew lekarskim prognozom), gada - i to jak gada! - choć lekarze mu szans nie dawali, aparaty słuchowe (najlepsze na świecie) hulają pełną parą.. Jest w tym forum i ludziach tutaj moc pomagania. :hug:

Oby i Dominika kiedyś namalowała jakiś obrazek i wystawiła tu na aukcję na rzecz innego dziecka potrzebującego wsparcia.

.....

Po dwóch niesamowitych aukcjach tu na Forum dla Frania, mogę wystawić jego prace na rzecz innego dziecka..

Dla nas to naprawdę duża sprawa i niesamowite przeżycie.

On idzie do przodu, rozwija się (wbrew lekarskim prognozom), gada - i to jak gada! - choć lekarze mu szans nie dawali, aparaty słuchowe (najlepsze na świecie) hulają pełną parą.. Jest w tym forum i ludziach tutaj moc pomagania. :hug:

Oby i Dominika kiedyś namalowała jakiś obrazek i wystawiła tu na aukcję na rzecz innego dziecka potrzebującego wsparcia.

Bo tak TO właśnie działa, właśnie tak...:)

Edytowane przez anSi
TO

Projekt ogrodu proszę 600zl :D

Mmelisko projekcik Twoj na te chwilke ;) ( zapytam tylko .... a co na to artix1 ?? :D )

Dobry wieczór :)

To ja poproszę cyprysowe chusteczki z ogniska Marymont za 100zł.

Maciejka2 dziekujemy pieknie :hug:

Dla kogo SWIADOMY USMIECH DOMINIKI - tylko u nas rozdajemy prawie za darmo , jeden usmiech za jedyne 10 zl. - mozna kupowac w ilosciach hurtowych , trzeba kupowc w ilosciach hurtowych .

Piekne usmiechy na pieky weekend ktos chetny ?? ostern114.gif ostern114.gif ostern114.gif