anSi 06.04.2017 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 Gorrrąca wiadomość z ostatniej chwili - wśród fantów - nowe dzieło wielkiego artysty Franciszka K. - piękny, kolorowy obraz z dedykacją Warto to arcydzieło mieć w swojej kolekcji Zapraszamy do licytowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.04.2017 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 anSi, dzięki Chyba nawet nie jesteś w stanie sobie wyobrazić, jak bardzo jestem z tego dzieła Frankowskiego dumna. Po dwóch niesamowitych aukcjach tu na Forum dla Frania, mogę wystawić jego prace na rzecz innego dziecka.. Dla nas to naprawdę duża sprawa i niesamowite przeżycie. On idzie do przodu, rozwija się (wbrew lekarskim prognozom), gada - i to jak gada! - choć lekarze mu szans nie dawali, aparaty słuchowe (najlepsze na świecie) hulają pełną parą.. Jest w tym forum i ludziach tutaj moc pomagania. Oby i Dominika kiedyś namalowała jakiś obrazek i wystawiła tu na aukcję na rzecz innego dziecka potrzebującego wsparcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 07.04.2017 01:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 2 miłe koleżanki Madzia i Ela płacą za 2 uśmiechy:yes: Dominiki EDZIA fajne masz te kolezanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.04.2017 03:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Dzien dobry. 6 uśmiechów proszę. Czy przekręciłam licznik na 7 ? Milego dnia. Ja zmykam dokończyć prace i w końcu do domku wyspać sie :sleep: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpis 07.04.2017 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Dzień dobry! Poproszę: Obraz Franka "Wspaniały Zachód Słońca" - 50 zł Ale fajnie :wiggle:Nasz Franek rośnie na wielkiego artystę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 07.04.2017 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 (edytowane) ..... Po dwóch niesamowitych aukcjach tu na Forum dla Frania, mogę wystawić jego prace na rzecz innego dziecka.. Dla nas to naprawdę duża sprawa i niesamowite przeżycie. On idzie do przodu, rozwija się (wbrew lekarskim prognozom), gada - i to jak gada! - choć lekarze mu szans nie dawali, aparaty słuchowe (najlepsze na świecie) hulają pełną parą.. Jest w tym forum i ludziach tutaj moc pomagania. Oby i Dominika kiedyś namalowała jakiś obrazek i wystawiła tu na aukcję na rzecz innego dziecka potrzebującego wsparcia. Bo tak TO właśnie działa, właśnie tak... Edytowane 7 Kwietnia 2017 przez anSi TO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 07.04.2017 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Mmeliso, bpis - od razu piątek jaśniejszy jakby się stał Dzięki WAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 07.04.2017 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Czy przekręciłam licznik na 7 ? .... TAK TAK TAK Brawa dla tej pani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 07.04.2017 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Piątkowa dobra wiadomość - 705000 grosików dla królewny Dominiki już na koncie. Pracujemy nad ósemką z przodu. Damy radę do niedzieli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 07.04.2017 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Budzicie ludzi z obojętności. Dziękujemy I do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 07.04.2017 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Dzien Dobry Tak , Tak prosze sie budzic z obojetnosci i dorzucic cegielke z EMPATIA , Dominika czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 07.04.2017 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 I co tam ludzie kochani? Jesteście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 07.04.2017 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Wiatr hula po pustkowiu....kto zły los odwróci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.04.2017 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Sprawdzam, czy moje fanty jeszcze moje. A Wy pięknie 7000 przekroczyliście!!! Człowiekowi od razu sił przybyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.04.2017 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Projekt ogrodu proszę 600zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka2 07.04.2017 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Dobry wieczór To ja poproszę cyprysowe chusteczki z ogniska Marymont za 100zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 08.04.2017 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 Sprawdzam, czy moje fanty jeszcze moje. A Wy pięknie 7000 przekroczyliście!!! Człowiekowi od razu sił przybyło. Zelus , a moje pisanki jak sie maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.04.2017 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 Zelus , a moje pisanki jak sie maja Pewnie juz gotowe czekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 08.04.2017 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 Projekt ogrodu proszę 600zl Mmelisko projekcik Twoj na te chwilke ( zapytam tylko .... a co na to artix1 ?? ) Dobry wieczór To ja poproszę cyprysowe chusteczki z ogniska Marymont za 100zł. Maciejka2 dziekujemy pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 08.04.2017 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 Dla kogo SWIADOMY USMIECH DOMINIKI - tylko u nas rozdajemy prawie za darmo , jeden usmiech za jedyne 10 zl. - mozna kupowac w ilosciach hurtowych , trzeba kupowc w ilosciach hurtowych . Piekne usmiechy na pieky weekend ktos chetny ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts