Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

BUDZIMY ŚPIĄCĄ KRÓLEWNĘ - Pomóżmy Dominice obudzić się - TU LICYTOWALIŚMY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 640
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Sobota , sobota .....

Gramy prosze Panstwa , KTO DA WIECEJ ??? , komu usmiechy .... komu fanty .... komu projekt zagospodarowania terenu:lol2: ( Mmelisko sorry :D Ty wiesz , ze Kochom Cie :yes: )

ZAPRASZAMY !!!!!

Po krótkiej przerwie - wreszcie dostęp na Forum...i jak tu cicho w to sobotnie popołudnie. Chyba świąteczne porządki i zakupy pochłonęły wszystkich

Po krótkiej przerwie - wreszcie dostęp na Forum...i jak tu cicho w to sobotnie popołudnie. Chyba świąteczne porządki i zakupy pochłonęły wszystkich

Wlasnie , wlasnie co tak cichutko ???

Na porzadki jeszcze czas d029.gif , a na zakupy zapraszamy do nas g140.gif

Edytko, pisanki się dobrze mają, czekają aby pojechać pocztą. :) A nam jakiś Easter Bunny :rolleyes:czekoladki przesłał. Bardzo piekne i do tego smaczne. :wiggle: I piękna karteczką doszła z zakładką, czy przekładką, sama już nie wiem, bo taka inna ta kartka. :rolleyes: Bardzo dziękujemy za wszystko!!!!! :hug::hug::hug::hug::hug:

Mmelisko projekcik Twoj na te chwilke ;) ( zapytam tylko .... a co na to artix1 ?? :D )
Biedny poszukiwacz puszki z kasą, w lesie zakopanej i zapomnianej, nareszcie się zalogował. Kurka laptop mi pada na twarz, co chwilę się zawiesza. Logując się na forum, znikają okienka do logowania właśnie :). Co za złośliwość! Podbijam projekcik ogrodu do 650 złociszy :). Siódemka z przodu piknie wygląda, nie to co 8 ale i tak piknie ze hej :).

Szanowna redakcjo, na stronie z listą licytowanych przedmiotów zauważyłem, że licytuję "4. Jajko Wielkanocne Frania numer 3(14 cm)". Nastąpiła pomyłka, bo tego nie robiłem, a ktoś z forumowiczów to zrobił i może go przez to nie otrzymać. Do tego bigosu dorzucę jeszcze koszyki Wielkanocny nr.4 i 5, cenę podbiłem do 60zł za koszyczek, anSi podbiła cenę jednego z koszyków do 70, tylko nie wiemy którego niestety. Prosimy zatem o info od anSI i korekty na liście. Podziękował :) Edytowane przez artix1
pomyliłem numery koszyków :)

Koszyczki Wielkanocne 4 i 5 za 60 złotówek .

:yes: tak bylo

Mój koszyczek NA PEWNO nie jest Ci do szczęścia potrzebny...:) Daję za niego 70 :)

:yes: tak bylo

Szanowna redakcjo, na stronie z listą licytowanych przedmiotów zauważyłem, że licytuję "4. Jajko Wielkanocne Frania numer 3(14 cm)". Nastąpiła pomyłka, bo tego nie robiłem, a ktoś z forumowiczów to zrobił i może go przez to nie otrzymać. Do tego bigosu dorzucę jeszcze koszyki Wielkanocny nr.4 i 5, cenę podbiłem do 60zł za koszyczek, anSi podbiła cenę jednego z koszyków do 70, tylko nie wiemy którego niestety. Prosimy zatem o info od anSI i korekty na liście. Podziękował :)

Jakis chochlik w takim razie nam namieszal :confused:

Na obecna chwile sytuacja wyglada tak - jajko wielkanocne Frania numer 3 cena wywolawcza 20 zl. szuka wlasciciela ( nie udalo mi sie odszukac wpisu kto go wylicytowal :( byc moze nikt do tej pory ) , koszyczek numer 5 za 60 zl. nalezy do artix1 , koszyczek numer 4 za 70 zl. nalezy do anSi ( poniewaz nie widze ktory koszyczek anSi licytowala to przypisalam jej nr. 4 - jesli jest inaczej to wyprostujemy :) )

To chyba juz wszystko gra :p

Edytko, pisanki się dobrze mają, czekają aby pojechać pocztą. :) A nam jakiś Easter Bunny :rolleyes:czekoladki przesłał. Bardzo piekne i do tego smaczne. :wiggle: I piękna karteczką doszła z zakładką, czy przekładką, sama już nie wiem, bo taka inna ta kartka. :rolleyes: Bardzo dziękujemy za wszystko!!!!! :hug::hug::hug::hug::hug:

o030.gif o030.gif o030.gif

Kochani , Kochani !!!!

Wciaz poszukuje domu jajko wielkanocne nr 3 zaoferowane przez Frania cena wywolawcza 20 zl. !!!!!!! oraz rabat w wysokości 400 zł na kocioł z podajnikiem, cena wywoławcza - 100 zł zaoferowany przez SUSPENSER !!!!

Sprawa pilna ostatni dzien licytacji - zapraszamy :hug:

Chyba Edzia wylicytowała jajko nr 3 (na str.15).

W rzeczy samej to jajko ci moje. Tak to jest jak człowiek sam swoją licytację edytuje.

Dziękuję Romano...:)

Kochani niedziela 09 kwietnia koniec licytacji ....zostało tylko ponad 12 godzin szansy na zostanie właścicielem wspaniałego przedmiotu z licytacji lub uśmiechu Dominiki.

Serdecznie zapraszamy

Edytowane przez EDZIA
poprawa daty

:rolleyes:dzień dobry,u mnie chyba 9 kwietnia:)

2. Jajko Wielkanocne numer 1 Frania (20 cm)-30zl poproszę:)

Prababko...podwójne podziękowania. Ależ ja zakręcona jestem:stirthepot: