Edyta M 08.04.2017 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 Pewnie juz gotowe czekają Ze gotowe to wiem , ze piekne to wiem tylko chcialabym zeby juz u mnie byly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 08.04.2017 02:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 Sobota , sobota ..... Gramy prosze Panstwa , KTO DA WIECEJ ??? , komu usmiechy .... komu fanty .... komu projekt zagospodarowania terenu:lol2: ( Mmelisko sorry Ty wiesz , ze Kochom Cie ) ZAPRASZAMY !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.04.2017 03:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 Edytka Ty uważaj se, bo w czerwcu bede na Twoich terenach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 08.04.2017 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 Po krótkiej przerwie - wreszcie dostęp na Forum...i jak tu cicho w to sobotnie popołudnie. Chyba świąteczne porządki i zakupy pochłonęły wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 08.04.2017 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 Edytka Ty uważaj se, bo w czerwcu bede na Twoich terenach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 08.04.2017 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 Po krótkiej przerwie - wreszcie dostęp na Forum...i jak tu cicho w to sobotnie popołudnie. Chyba świąteczne porządki i zakupy pochłonęły wszystkich Wlasnie , wlasnie co tak cichutko ??? Na porzadki jeszcze czas , a na zakupy zapraszamy do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.04.2017 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 Edytko, pisanki się dobrze mają, czekają aby pojechać pocztą. A nam jakiś Easter Bunny :rolleyes:czekoladki przesłał. Bardzo piekne i do tego smaczne. I piękna karteczką doszła z zakładką, czy przekładką, sama już nie wiem, bo taka inna ta kartka. Bardzo dziękujemy za wszystko!!!!! :hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 08.04.2017 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 Dla kogo SWIADOMY USMIECH DOMINIKI - tylko u nas rozdajemy prawie za darmo , jeden usmiech za jedyne 10 zl. - mozna kupowac w ilosciach hurtowych , trzeba kupowc w ilosciach hurtowych . Piekne usmiechy na pieky weekend ktos chetny ?? Pewnie, że tak, poproszę 5 sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 08.04.2017 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 Pewnie, że tak, poproszę 5 sztuk A proszę bardzo. I od razu uśmiechnięty wieczór się zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 08.04.2017 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 7200 na koncie i przed nami TA OSTATNIA NIEDZIEEEEELAAAA Niechże się kręci i sporą sumkę wykręci. Udanych łowów i udanej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 08.04.2017 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 Mmelisko projekcik Twoj na te chwilke ( zapytam tylko .... a co na to artix1 ?? ) Biedny poszukiwacz puszki z kasą, w lesie zakopanej i zapomnianej, nareszcie się zalogował. Kurka laptop mi pada na twarz, co chwilę się zawiesza. Logując się na forum, znikają okienka do logowania właśnie . Co za złośliwość! Podbijam projekcik ogrodu do 650 złociszy . Siódemka z przodu piknie wygląda, nie to co 8 ale i tak piknie ze hej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 08.04.2017 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 (edytowane) Szanowna redakcjo, na stronie z listą licytowanych przedmiotów zauważyłem, że licytuję "4. Jajko Wielkanocne Frania numer 3(14 cm)". Nastąpiła pomyłka, bo tego nie robiłem, a ktoś z forumowiczów to zrobił i może go przez to nie otrzymać. Do tego bigosu dorzucę jeszcze koszyki Wielkanocny nr.4 i 5, cenę podbiłem do 60zł za koszyczek, anSi podbiła cenę jednego z koszyków do 70, tylko nie wiemy którego niestety. Prosimy zatem o info od anSI i korekty na liście. Podziękował Edytowane 8 Kwietnia 2017 przez artix1 pomyliłem numery koszyków :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 09.04.2017 00:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Koszyczki Wielkanocne 4 i 5 za 60 złotówek . tak bylo Mój koszyczek NA PEWNO nie jest Ci do szczęścia potrzebny... Daję za niego 70 tak bylo Szanowna redakcjo, na stronie z listą licytowanych przedmiotów zauważyłem, że licytuję "4. Jajko Wielkanocne Frania numer 3(14 cm)". Nastąpiła pomyłka, bo tego nie robiłem, a ktoś z forumowiczów to zrobił i może go przez to nie otrzymać. Do tego bigosu dorzucę jeszcze koszyki Wielkanocny nr.4 i 5, cenę podbiłem do 60zł za koszyczek, anSi podbiła cenę jednego z koszyków do 70, tylko nie wiemy którego niestety. Prosimy zatem o info od anSI i korekty na liście. Podziękował Jakis chochlik w takim razie nam namieszal Na obecna chwile sytuacja wyglada tak - jajko wielkanocne Frania numer 3 cena wywolawcza 20 zl. szuka wlasciciela ( nie udalo mi sie odszukac wpisu kto go wylicytowal byc moze nikt do tej pory ) , koszyczek numer 5 za 60 zl. nalezy do artix1 , koszyczek numer 4 za 70 zl. nalezy do anSi ( poniewaz nie widze ktory koszyczek anSi licytowala to przypisalam jej nr. 4 - jesli jest inaczej to wyprostujemy ) To chyba juz wszystko gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 09.04.2017 01:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Edytko, pisanki się dobrze mają, czekają aby pojechać pocztą. A nam jakiś Easter Bunny :rolleyes:czekoladki przesłał. Bardzo piekne i do tego smaczne. I piękna karteczką doszła z zakładką, czy przekładką, sama już nie wiem, bo taka inna ta kartka. Bardzo dziękujemy za wszystko!!!!! :hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 09.04.2017 01:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Kochani , Kochani !!!! Wciaz poszukuje domu jajko wielkanocne nr 3 zaoferowane przez Frania cena wywolawcza 20 zl. !!!!!!! oraz rabat w wysokości 400 zł na kocioł z podajnikiem, cena wywoławcza - 100 zł zaoferowany przez SUSPENSER !!!! Sprawa pilna ostatni dzien licytacji - zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 09.04.2017 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Ależ proszę bardzo TARciu - tylko bez nr 3 - ten sobie zaklepałam za 50 zł Chyba Edzia wylicytowała jajko nr 3 (na str.15). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 09.04.2017 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 (edytowane) Chyba Edzia wylicytowała jajko nr 3 (na str.15). W rzeczy samej to jajko ci moje. Tak to jest jak człowiek sam swoją licytację edytuje. Dziękuję Romano... Kochani niedziela 09 kwietnia koniec licytacji ....zostało tylko ponad 12 godzin szansy na zostanie właścicielem wspaniałego przedmiotu z licytacji lub uśmiechu Dominiki. Serdecznie zapraszamy Edytowane 9 Kwietnia 2017 przez EDZIA poprawa daty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 09.04.2017 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 :rolleyes:dzień dobry,u mnie chyba 9 kwietnia:) 2. Jajko Wielkanocne numer 1 Frania (20 cm)-30zl poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 09.04.2017 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Ostatni dzień. Wieści z Kliniki Budzik - Dominika reaguje na obecność osób. Ona wie, kto obok niej jest. Wie, ile robicie dla niej... A wierzymy głęboko, że podziękuje Wam osobiście na forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 09.04.2017 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 :rolleyes:dzień dobry,u mnie chyba 9 kwietnia:) 2. Jajko Wielkanocne numer 1 Frania (20 cm)-30zl poproszę Prababko...podwójne podziękowania. Ależ ja zakręcona jestem:stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts