Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

BUDZIMY ŚPIĄCĄ KRÓLEWNĘ - Pomóżmy Dominice obudzić się - TU LICYTOWALIŚMY

Recommended Posts

Ostatni dzień. Wieści z Kliniki Budzik - Dominika reaguje na obecność osób. Ona wie, kto obok niej jest. Wie, ile robicie dla niej... A wierzymy głęboko, że podziękuje Wam osobiście na forum...

Dobre wieści.. Czekamy na Twój pierwszy świadomy uśmiech ....wybudzaj się Dominiko

• Odpowiedzi 640
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Szanowna redakcjo, na stronie z listą licytowanych przedmiotów zauważyłem, że licytuję "4. Jajko Wielkanocne Frania numer 3(14 cm)". Nastąpiła pomyłka, bo tego nie robiłem, a ktoś z forumowiczów to zrobił i może go przez to nie otrzymać. Do tego bigosu dorzucę jeszcze koszyki Wielkanocny nr.4 i 5, cenę podbiłem do 60zł za koszyczek, anSi podbiła cenę jednego z koszyków do 70, tylko nie wiemy którego niestety. Prosimy zatem o info od anSI i korekty na liście. Podziękował :)

No jak to który - ten biały. Koszyczek nr 1.Mój ci on :) Edytko - koszyczek nr 4 nie jest mój. Ja tylko jeden licytuję :)

Edytowane przez anSi

anSi koszyczkow nigdy za duzo jak nie w Swieta to na zakupy moga sie przydac , a co ........ ostern(50).gif

Dzisiaj wazny dzien prosze Panstwa ostatni dzien licytacji , zapraszamy , zapraszamy moze pojawi sie ktos " nowy " wszystkie duszyczki mile widziane , a moze tak ktos chetny na USMIECH prosze kupowac ,nie ma sie co wstydzic zawsze taki dodatkowy zapas usmiechow mozna wykorzystac w trudnych chwilach .

Komu , komu USMIECHY ostern(63).gif zobaczcie jakie sympatyczne usmiechy sprzedajemy tylko brac , jedyne 10 zl. za jeden usmiech

Pusto, głucho, jakoby nikogo nie było. Nie wierzę, że Was tu nie ma. Śmiało - zachęcamy do podbierania, podbijania, podkradania, do wszystkiego tego złego, co to na dobre tylko wychodzi. FFFFFFszystkim. Bez wyjątku :)

:rolleyes:

Oto pisanki, cena aktualna tego kompletu 720zł. Kto..., khm..., da więcej? :lol2:

[ATTACH=CONFIG]385505[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]385506[/ATTACH]

To ja podbijam swoja cene ;) i poprosze komplet Zelciowych pisanek za 750 zl.