Edyta M 09.04.2017 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 od: TAR 1. Nalewka Pomarańczówka na Kawie za 250!! A Ty przechero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 09.04.2017 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Ostatni licytujący otrzyma specjalny upominek od Redakcji 5 numerów Muratora ostatnich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 09.04.2017 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Halo haloo! Jeszcze ja jeszcze ja! 60 zetek do projektu ogrodu proszę Nie mogłem się znowu zalogować w mordę jeża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 09.04.2017 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Anioł Stróż nr 2 za 100zl ale , ze moj aniolek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 09.04.2017 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Iiiiii dyszka do koszyczka numer 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 09.04.2017 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Halo haloo! Jeszcze ja jeszcze ja! 60 zetek do projektu ogrodu proszę Nie mogłem się znowu zalogować w mordę jeża Chwilke , chwilke nie tak szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.04.2017 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 i dorzucam jeszcze 3 cegielki usmiechu by byl rowny komplecik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 09.04.2017 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Iiiiii dyszka do koszyczka numer 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 09.04.2017 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 i dorzucam jeszcze 3 cegielki usmiechu by byl rowny komplecik zaraz wszystko podliczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 09.04.2017 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 KONIEC !!!!! jaka szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 09.04.2017 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Wszyscy jesteście debeściaki . Piękna akcja i szczytny cel. Daliśmy radę uzbierać ładna sumkę, która choć trochę pomoże Dominice w powrocie do zdrowia. Jesteście wielcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.04.2017 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Kochani, bardzo proszę o pozostawienie na pw. Waszych adresów do przesyłki, tak aby jutro można było wysłać. Trzeba dać szansę naszej poczcie aby się wyrobiła do Świąt. Jeszcze raz, bardzo, bardzo, bardzo wszystkim dziękuję. Zaszczytem jest być wśród Was którzy zawsze jesteście gotowy do pomocy i dzielenia się Serem z innymi. Dominiko kochana, budź się, szybko wracaj do zdrowia, do domku, do szkoły, do wszystkiego i wszystkich którzy na Ciebie czekają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.04.2017 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Ja sie ciesze ze moglam po raz kolejny wziac udzial w forumowej aukcji. specjalnie nastawilam sobie budzik, by nie przegapic finalu rece mi drza bo komputer sie zawiesza i myslalam, ze nie dam rady sie zalogowac podobnie jak artix1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 09.04.2017 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Koniec długiej walki, naszej walki o obudzenie się Dominiki. Bardzo dziękujemy wszystkim Licytującym za waszą hojność. Dziękujemy wspaniałym PROWADZĄCYM aukcję - by wymienić w kolejności alfabetycznej: anSi, Edyta M, Edzia, Żelka. Dzięki Wam, w lepsze i gorsze dni aukcji zebraliśmy tak dużą - jakby nie było - kwotę. Dziękujemy wszystkim, którzy wystawili prace do aukcji, niezawodnemu Ognisku Marymont na czele z panią Martą, dziękujemy Fundacji Złotowianka za współpracę. Dominika budzi się z poczuciem, że świat jest dobry, także dzięki Forum Muratora. DZIĘKUJEMY :) A o Dominice nie zapominamy... No i prosimy o wpłaty na konto Fundacji Złotowianka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 09.04.2017 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Dziękuję Kochani wszystkim biorącym udział w tej licytacji. Kolejny raz pokazaliśmy, że jest w nas moc i można liczyć na społeczność FM:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 09.04.2017 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 i dorzucam jeszcze 3 cegielki usmiechu by byl rowny komplecik Nagroda - upominek dla osoby która ostatnia zalicytuje przed 22.00 Prosimy o adres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 09.04.2017 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Dziekuje pieknie za mozliwosc bycia tutaj z WAMI wspaniale Forum cudowni ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.04.2017 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Nagroda - upominek dla osoby która ostatnia zalicytuje przed 22.00 Prosimy o adres. Redakcjo ja bardzo dziekuje, ale prowadze prenumerate miesiecznika Murator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 09.04.2017 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 CZEKAMY NA ADRESY - wyślemy czapeczki, cegiełki i prace Ogniska Marymont. Prosimy o prywatną wiadomość do Redakcja lub e-mail na adres: [email protected]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 09.04.2017 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 No i prosimy o wpłaty na konto Fundacji Złotowianka. Droga Redakcjo moze warto jeszcze raz podac tu i teraz numer konta oraz informacje co powinno byc wpisane w tytule przelewu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts